Zůstanu jí navždy věrný...

Když jsem ji před několika lety poznal, věděl jsem, že je to láska na první pohled. Věděl jsem, že o ní chci zjistit co nejvíc, že ji chci zažít, že chci aby mi pronikla pod kůži...

To jsem však netušil, že s ní budu skoro rok den co den, že se na ní stanu "závislým" a že se tam budu chtít dokonce odstěhovat. Tak moc mi zalezla pod kůži a já na ni nemohu přestat myslet...

Je totiž možné, že z její části dokonce pochází náš rod po otcově linii, kdo ví? Já to chci zjistit a udělám proto vše abych se dozvěděl co nejvíce, jestli skutečně z té krásné ŠUMAVY pocházíme nebo ne.

Ano, mluvím o Šumavě o tom kousku naší země, která je neskutečně krásná, tvrdá, svá, kouzelná, barevná a co já vím jaký další přívlastek lze použít...

Díky možnosti, která se mi v minulých letech naskytla jsem Šumavu aspoň trochu proběhal, později projezdil i na kolobrndě ... V následujících letech se tam chystám pobýt aspoň pár dnů v roce. 

Je tam tolik krásných míst, kde se člověk zastaví, podívá se kolem sebe a vidí... S touhle myšlenkou mi pomůžou knihy, které jsem dostal k Vánocům a tam je skutečně z čeho čerpat. 

Zažil jsem tam vlastně všechna roční období. Snažil jsem se je zachytit na mobil a tak jsem fotil a fotil až z toho vzniklo mé album Šumava mobilem. Všechny fotky jsou bez filtru, tak kouzelné to tam bylo, že jsem žádný nepotřeboval.

Tedy přátelé, mohu-li doporučit, tak navštivte České Žleby, Stožec, Nové údolí, Novou Pec, Lipno a okolí, Třístoličník, Plechý, Plešivec, Jelení, atd atd... těch míst co bych zde mohl jmenovat je milion sedm.

Věřte, že to stojí za to. 

Pěkný den Pražák na Šumavě co je už zase Pražák ...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Rýdl | pondělí 6.6.2022 10:38 | karma článku: 12,48 | přečteno: 305x
  • Další články autora

Vladimír Rýdl

Pražák na Šumavě ... homeless

25.1.2023 v 18:21 | Karma: 14,34

Vladimír Rýdl

Jak jsem kazil normy ...

11.1.2023 v 22:38 | Karma: 25,86

Vladimír Rýdl

Pražák na Šumavě ... B A F !!!

22.12.2022 v 19:08 | Karma: 18,12