... ale já nejsem stará ani těhotná ?!

Další povídka z pražské socky, která se mi stala v létě roku 2017 a dodnes na tu situaci rád vzpomínám ...

Jedu metrem v odpolední špičce do centra. Už z domova mám v uších svou oblíbenou muziku, která mi vykouzlí úsměv na tváři a občas mě i roztančí. Sednul jsem si hned za dveře na sedadlo pro jednoho a nohy jsem si dal do uličky. Sedím, pohupuji se v rytmu hudby. Souprava byla obsazená na všech sedadlech a pár lidí stálo tak nějak kde se dá. Na Andělu do soupravy vstoupila ženština o něco mladší než já, byla moc hezky oblečená, ale nebyl to vyloženě můj tip. Svým pohledem odborníka na ženskou krásu a spokojenost jsem usoudil, že má nejspíš dobrou náladu a v jednu chvilku jsme se potkali pohledem. To rozhodlo! Vyndal jsem špunty z uší, vstal jsem a nabídl ji, že ji pustím sednou. "Pojďte se posadit" povídám s úsměvem. Ona se taky usmála a řekla: "připadám vám stará nebo snad těhotná?" Oba nás to fakt evidentně bavilo a tak jsem hned zareagoval: "ne, nemyslím si že byste byla stará a o vašem případném těhotenství nic netuším, chci vás prostě jen pustit sednou". Bylo vidět, že jí to lichotí, ale přeci jen se nechtěla vzdát bez "boje". "Dobře, tak proč mě tedy chcete pustit sednout? Máte k tomu nějaký důvod o kterém nevím?" "Ano, mám. Jste pohledná krásná dáma, která má dobrou náladu jako já a protože jsem čestný muž a šlechtic chci vás pustit sednout. To přeci muži ženám běžně dělají ne?" rozpovídal jsem se a nevydržel jsem to bez upřímného, velkého úsměvu. Na to neznámá reagovala fakt krásným smíchem a s poděkováním se posadila. 

Ještě jsem měl tu odvahu ji popřát krásný den a už jsem musel na Můstku vystoupit. Kdybych mohl jet dál snad bych jí řekl ještě něco dalšího... ale musel jsem fakt vystoupit...

Bylo zajímavé vidět ženu, která dokáže komunikovat s mužem v takovém stylu, že je vlastně vítězkou ona. Přeji všem stojícím ženám aby aspoň občas potkali takového chtivého muže s dobrou náladou jako jsem byl já, který je pustí sednout. Anebo jen slušného chlápka, který nebude čumět do země jen aby si nemusel všimnout ženy, kterou by měl přeci pustit sednout! Pánové, pojďme se nad sebou zamyslet :-) 

Autor: Vladimír Rýdl | čtvrtek 13.12.2018 15:30 | karma článku: 28,03 | přečteno: 1407x
  • Další články autora

Vladimír Rýdl

Pražák na Šumavě ... homeless

25.1.2023 v 18:21 | Karma: 14,34

Vladimír Rýdl

Jak jsem kazil normy ...

11.1.2023 v 22:38 | Karma: 25,86

Vladimír Rýdl

Pražák na Šumavě ... B A F !!!

22.12.2022 v 19:08 | Karma: 18,12