Znáte tu asi nejznámější lež o účincích očkování proti covidu…?

Slýcháme ji ze všech stran, ohánějí se s ní i lidé, o kterých jsme si až donedávna mysleli, že když se stála na houbové pasece fronta na chytrost, tak nestáli až na konci. A ono jo…

.

K napsání tohoto blogu mě takříkajíc nakopnul blog Ládi Větvičky. Mimo jiné v něm Ládik píše toto…

„Fčil už se lid nesměje. Ti, keři se nechali opichat, maju blby pocit, jestli zrobili dobře, bo zdravotni problemy mnoha jejich znamych su zvlaštni. Ale to samozřejmě nema nic společneho ani s očkovanim, ani s Islamem, jak tvrdi obvykla režimni propaganda.“

Tohle mě opravdu zaujalo, protože jde přesně o ten typ vylhané informace, hozené s vážným ksichtem mezi lidi, který má bezpochyby na svědomí i doslova lidské životy.

Jak jsem napsal i Ládikovi do diskuse, já sám mám mnoho známých lidí. Většina z nich je naočkována proti covidu, těch nenaočkovaných je mezi nimi promile, obvykle s lidmi, co velebí kašpárka Volného, známosti neudržuju.

Pokud je mi známo, mezi těmi mými naočkovanými známými, není ani jeden, který by hlásil nějaké zdravotní potíže, které by se daly svým původem vystopovat do okamžiku, kdy si nechali do ramene píchnout vakcínu proti covidu. Nikomu z nich nehnijí plíce, nikomu z nich neupadla noha, ani nevyschly vaječníky, či sémě, protože se nechali naočkovat. Jediné, s čím se potýkali, a to včetně mě, byla jedno-dvoudenní určitá slabost a „blbej pocit“, který ale jak píšu po jednom, dvou dnech odezněl a od té doby ani ťuk.

Opravdu by mě zajímalo, kde lidé, včetně Ládika Větvičky, čerpají informace o nějakých snad masových zdravotních potížích mezi naočkovanými. Pokládám tyto informace za doslova vylhané.

Ano, je asi jasné, že v jednotkách případů někde někdo nějaké potíže mít může, to je ale úplně stejné, jako se může podobná věc stát určitému nizoučkému procentu lidí po očkování proti co já vím, tetanu, chřipce, klíšťové encefalitidě.

 O nějakém hromadném jedu, který hrozí vybít populaci, nemůže být ani řeč.

Naopak šíření takových lží a dezinformací, už nějaký ten život bezpochyby stálo, kdo spočítá, kolik jednodušeji myslích lidí na takovou dezinformaci už dalo a stálo je to nakonec život…?

Skutečnost je taková, že si s covidem nikde na světě nevědí rady. Další realita je, že mezi vážněji postiženými lidmi v nemocnicích je očkovaných stále minimum. To jsou fakta, i kdy je mi jasné, že někteří lidé jim nevěří.

Tací věří lžím, že po očkování lidé hromadně trpí nějakými problémy.

Nedávno novinář Etzler napsal status, že bohužel stále zemřelo málo odmítačů očkování. Já jeho slova chápu ne jako povzdech, kdy už konečně ti antivakceři vychcípají, ale spíše jako realistickou poznámku, že nic, než krutá covidová smrt některé lidi z jejich pomýleného přesvědčení nevyléčí.

Ne smrt jich samotných, ale spíše někoho, koho dobře znali ze všech těch svých demošek na náměstích našich měst, nebo pod okny soukromých domů lidí, kteří se snaží s covidem bojovat.

V současné době probíhající „brutální“ vládní kampaň s obrázky covidem těžce postižených lidí, nebo dokonce umírajících, je asi bohužel stále málo brutální. Často si kladu otázku, jaký pohled by některé lidi přesvědčil o tom, že je fakt lepší být očkovaný, že má člověk v takovém případě mnohonásobně větší šanci, že na příští fotce nebude on sám.

Vzpomínám si na záběry německých civilistů, které donutily spojenecké jednotky po osvobození koncentráků  k tomu, aby šli do táborů a na vlastní oči se přesvědčili, jakému režimu provolávali slávu, kam vedla jejich zaslepenost a obdiv k Vůdci.

Ti civilisté na těch záběrech nevypadali vůbec dobře, blili, hroutili se, plakali.

Protože viděli pravdu.

Možná by Větvovi a spol také neuškodila malá exkurze někam na JIP, nebo ARO, kde umírají ti, kteří uvěřili jejich lžím a dezinformacím.

Nepřeju nikomu nic špatného, ale na druhou stranu bych takovým hlásačům hoaxů skutečně přál, aby se z toho pohledu dost hodně zeblili.

Nevím, jestli by se i zastyděli, když se dnes nestydí mezi lidmi šířit tak hloupé lži.

Každopádně by jim to velice prospělo…

.

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 12.11.2021 10:35 | karma článku: 47,71 | přečteno: 26525x