Za terorismus, když už ne kulku, tak bez výjimek trest doživotí…

Podle mého názoru nelze jinak. Protože jsme v Evropě měkkouši, a znovuzavedení trestu smrti (bohužel…) asi nepadá v úvahu, je toto jediná možnost, jak se účinně s teroristy vypořádat…

 

Ano, doživotní tvrdý žalář bez možnosti propuštění, jen to je způsob, jak správně reagovat na teroristické hrozby v Evropě. Nejde v tomto případě ani tak o trest, jako spíše do budoucna o ochranu všech obyvatel Evropy, jako takových.

Představa, že se ten, kdo spáchal teroristický čin (a je jedno, zda jde o radikálního islamistu, nebo o pravicového radikála – terorismus je terorismus – tečka!), nebo k němu nějakým, jedno jakým způsobem vědomě a z vlastní vůle napomáhal, se v kriminále chytí za nos, a vyleze ven po několika letech jako beránek, ne nebezpečný okolí, je tak blbá, že může napadnout jen skalní sluníčkáře, nebo německou kancléřku. Žádné tresty na tolik a tolik (většinou směšně málo…) let, ale bez výjimek doživotí!

Jak se ukazuje, tak veškeré možné zatím platné legislativní prostředky za nenávistí a nebezpečností teroristů silně kulhají na obě nohy. Dokud se nenaučíme s teroristy zatočit, jako s odpadem, určeným k likvidaci, do té doby nás budou tito ohrožovat.

Když už je Evropa tak neskutečně hloupá a slabošská, že si nedokáže uvědomit potřebnost teroristy střílet u vězeňské zdi, musí to jít jinak. No, musí, já vím, nemusí, ale mělo by to tak být. Místo toho, abychom ve zprávách četli o tom, kolik odhalených teroristů, usvědčených z přípravy, nebo nedej bože z vykonání teroristického útoku, skončilo na celý život zavřených, nebo popravených, dočítáme se o číslech „zachráněných“ uprchlíků.

Já vám na takové zprávy kašlu, vážení politici, já chci vidět výsledky, a ne poslouchat vaše stále se opakující kecy o evropanství, civilizovanosti a potřebě zavést krásný svět, kde budou žít všichni šťastně. Hezky se to poslouchá, ale jak je vidět, nefunguje to. Jsem opravdu naštvaný, a to jak na teroristické šmejdy, tak na vás, političtí evropští hochštapleři.

Jste pro mě stejně nebezpeční, jako ti, co vraždí a mrzačí, a to protože těm vrahům svými skutky a svou politikou pomáháte, co vám síly stačí!

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 15.7.2016 13:18 | karma článku: 40,14 | přečteno: 1362x