Vzpomínáček, aneb "O Václavovi a Božence , skleróze a Berounce..."

V těchto dnech je to 11 let, co jsem začal zde, na blogu, pouštět své myšlenky skrze klávesnici mezi Vás, čtenáře. Od té doby se tady vystřídalo mnoho z Vás, i mnoho blogerů...  

Mnozí přišli, chvíli pobyli a zase zmizeli. Pár z Vás je tu stále, ale už Vás, aktivních blogerů a čtenářů, z té doby není moc. Říkal jsem si, že spousta z těch "nových" zná jen novodobější tvorbu ať už mou, nebo dalších autorů. Rozhodl jsem se proto, že trochu opráším své starší až staré blogy - články, se kterými jsem tady kdysi začínal. Pravdou bohužel je, že jsem se v těch starých článcích dopouštěl někdy až neskutečných pravopisných chyb, ale tak to prostě bylo a nemá smysl tvrdit něco jiného.

Od té doby jsem však snad ušel kousek cesty a právě díky chybám v těchto mých starých blozích o tom mám před očima důkaz. Omluvte tedy prosím tehdejší autorovu neumětelnost. Ale dost řečí, dnes jsem se rozhodl dát sem odkaz na jeden z mých starších blogů, který nese název  "O Václavovi a Božence , skleróze a Berounce..."

https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=36928

 .......   

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | středa 8.5.2019 13:53 | karma článku: 4,84 | přečteno: 172x