Vyhlášení výsledků básnické soutěže „Sereďská lyra – první ročník“

Tak, a je to za námi. První ročník Sereďské lyry je u konce a mně nezbývá, než pogratulovat autorovi vítězné básně...                   

 

Tak, a je to za námi. První ročník Sereďské lyry je u konce a mně nezbývá, než pogratulovat autorovi vítězné básně, nicku Vascovi za jeho báseň s číslem 9 - ,,Boj o příměří" . I když zapomněl do svého textu vmanipulovat povinné slovo „střecha“, myslím, že si vavřín vítězství přeci jen zaslouží – proti tomuto mému rozhodnutí není odvolání :-)))

Takže ještě jednou gratulace a vítězi zde veřejně uděluji titul KrouDr. - který má odedneška právo užívat kde se mu zlíbí, a který značí, že jmenovaný dosáhl svou pílí a veršotepectvím k metě doktora kroupologie.

A nyní ještě k ostatním autorům, jejichž díla je třeba ztotožnit.

 

1 - ,,Pouzdro na cigára (verze č. 1)" - s.m., neboli Šárka Medková

2 - ,,Večerní tango nalomenýho chlapa (is death) bez cigára" - já, Mistr Bucharovic Vladimír Kroupa

3 - ,,Kvílení opuštěného muže" - Wendolene

4 - ,,Jediný, co po tobě mi zbylo" - kutiJack

5 - ,,Pouzdro na cigára (verze č.2 - pozor!!! Jiný autor než verze č 1!!!)" - Doga

6 - ,,Krajová – folklórní" - Kulička v trávě

7 - „Láska nehynoucí“– báseň předjarní… "- Vaska Trubačev

8 - ,,Prázdná tabatěrka" - Vjačeslav Kotenočkin

9 - ,,Boj o příměří" - Vasco

 

 

Všem autorům díky za pobavení a za jejich čas.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Protože se domnívám, že jsme se všichni docela bavili, vyhlašuji mým národům toto:

Protože se nám blíží jaro a nejeden/nejedna z nás ho již má kousek za krkem, navrhuji aby každý, kdo se na to cítí, vytvořil do příštího čtvrtka 8.3.2012, hurá, to je – MDŽ (má na to tedy týden) do 9:00 hod, krátkou lehce erotickou (nebo klidně i těžce neerotickou) povídku na téma – „In flagranti“.

Tuto je možné kdykoliv od této chvíle až po devátou ranní hodinu (času v Česku) dne 8.3.2012, zaslat na můj mail bucharovic@seznam.cz. .

Když píšu „lehce erotickou“, tak myslím opravdu LEHCE, ne aby mně někdo posílal nějaké hardcore péčko – to bych prostě zařadit do blogu nemohl.

Doufám, že jsou tady dospělí lidé, kteří znají určitou hranici vkusu, o znalosti stropu tolerantnosti zdejšího kodexu nemluvě…

Tak prosím Vás, s citem, jo…

Já povídky (samozřejmě včetně té mojí) následně zpracuji do podoby blogu, který zaktivuji v pátek 9.3.2012 (bude pátek, bude pátek, bude pátek…) v 9:00 hod. Čtenáři budou mít na přečtení všech povídek celý víkend, po který budou moci hlasovat stejným způsobem, jako jsme to prováděli u Sereďské lyry – tedy klikáním nejvíce líbivé povídky na příspěvek v diskusi, který bude uvádět pořadové číslo té které povídky a její název. Uzávěrka soutěže bude v pondělí 12.3.2012, opět v 9:00 hod. Během pondělního dopoledne to celé (snad čas a zedník, co mi bude tou dobou rasit koupelnu dovolí) zpracuji a následně vytvořím blog, ve kterém opět zveřejním kdo co napsal atd.

No, budu se těšit a doufám, že z toho bude tak dlouhý blog, aby bylo ten příští víkend co číst a čím se inspirovat - až se setmí…

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dopněno dodatečně:

Vzhledem k tomu, že se podle všeho nehce nikdo z diskutérů, alespoň tedy z těch, co se zúčastnili básnění, soutěže v lehce erotické povídce zúčastnit, tak si dovolím tímto vyzvat kolegy blogery a kolegyně blogerky, aby se ke mně svými články na téma ,,In flagranti" připojili v pátek 9.3.2012 kdykoliv během dne. Pokud se přeci jen mezi diskutéry najde někdo, kdo by rád využil mojí původní nabídky ,,soutěže", nic nebrání tomu, aby postupoval tak, jak jsem dnes napsal výše.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 1.3.2012 12:12 | karma článku: 8,74 | přečteno: 1346x