Všichni se mýlí, všichni ržíkají lživé otázky, já vím, jen sa jich zeptajtě…

Je to lež, sprostá lež. Tohle pro mě není žádný důvod, abych snad rezignoval. Proč bych to dělal? Dělal to snad Kalousek, nebo další z té party zlodějů, co dnes ržíkají samé lži? Jen sa jich zeptajtě...

.

„Budu chtít mluvit s Junckerem, ať vidí, že to není všechno pravda. Ať mi vysvětlí, proč auditoři nejsou kompetentní, proč se chovají skandálně. Jak je možné, já se optám, že je možné, aby někdo tvrdil, že jsem ve střetu zájmů.

Já?!

Jak tomu mám rozumět, jako?!

Že snad jsem větší zločinec, nebo snad nějaký zloduch? Když tady se snažím budovat něco?!

Na to se ho zeptám, na tohle všechno.

Tady jsou demonstrace, ale to je nesmysl, ty lidi tam jdou na koncert, svítí sluníčku, no tak jdou, no! Vždyť oni ani hlavně nevědí, proč tak jdou. Kalousek jim dá plakát a oni tam jdou. Do hysterie. Ať padne vláda...

To je jako vtip, tohle, proč by padala?

Není žádný důvod, abych odstupoval, nebo aby snad padla vláda… no kdo to vymyslel, takveto nesmyslí?

Asi Kalousek, on se jen směje, no podívejte se na něj. Asi už zapomněl, jak oni prošustrovali 35 miliard, strany, tradiční, daňovým poplatníkům, no, jen se jich zeptajtě, oni to vědí.

Lži takoví, ani se nestydí!

Na tohle všechno já se pana Junckera zeptám, aby to věděl.

Aby se už tady nežíkali lživé otázky někde na náměstí, já tady mám pravdu, a nic se vracet nebude. Proč bych to... proč bychom to dělali?

Aby příště zase tlačili na naší republiku, že my se necháme takhle?!

Žádná Evropská komise nikdy nic nepotvrdí, to jsou nesmysly, tohle, samé účelové lži, tady požád a požád. Nic se vracet nebude, musíme se ochránit, přeci.

Jen se jich zeptajtě, oni si to dobře pamatují… darebáci jsou to. Ale jen se nebojte, stejně, jako dřív, tady bylo něco, že jako se bude vracet…

A vidíte, nevracelo se, Kalousku, počkej si!

Jako kdybych já nevyhověl především, zákonům, českým zákonům, vždyť jste si to tady odhlasovali, sněmovna. Prej lex Babiš. No tak já jsem to tam dal, do těch fondů, ty akcie, moje. Tak co po kom kdo chce, jen se jich zeptejte, na tohle.

450 milionů, vracet, že prý stále ovládám fondy.

Zase lež, samá jenom lež a znovu lež, a oni nedají pokoj, požád budou tady povídat lživé otázky, no jak mám asi na takové otázky já odpovědět?!

No nevím, já to opravdu nevím.

Kalouska se zeptajtě, on určitě ví, no hele, zase se směje? No jen se podívajtě, na něj.

Asi se směje těm lidem, co chodí na náměstí, zbytečně, protože tady není žádný důvod, abych odstoupil nic se vracet nebude. Já to vím!

To je vyložená účelová kampááň, tohle, proti mojí osobě v politice. Na to já se Junckera taky zeptám, proč ti auditoři se nechali takhle tady z Česka.

Vždyť oni tady vyloženě šikanovali, ti úředníci… z Bruselu. Na to já se zeptám, Junckera, jestli to ví, že to jsou samé lži. Mám tady doklady z roku dva patnáct, tam je to všechno vidět, že tohle jsou samé lži. Nebo jen se jich zeptajtě, na rok dva šest, jen se jich zeptajte, jsem zvědavý, co budou kšičet zase za svoje další lži.

Tady je jenom taková hysterie, že Babiš.

Není to pravda, nic takového se nestalo. To nikdy nemůže nikdo dokázat. Lidé prý na támhle Václaváku že abych šel. Kam bych chodil?

Ať jdou oni, si stěžovat, do Bruselu. To byli stejně oni, ti udavači z Česka, to je na těch lživých otázkách v auditu jasně vidět, že tomu Bruselu to musel někdo dát tady od nás. Práskači, jedni.

Ať jdou za auditory, ať jim napovídávají další zase lži... hysterie.

Víc vám neřeknu, to je pravda, co já vám tady ržíkám. A teď mě omluvte, já mám na rozdíl od vás moc práce, protože musím jít. Vy si tady klidně dál ržvaňtě, to vám jde, Kalousku.

Kdo se směje na konci, ten, znáš to, viď?!

Jen se juch zeptejtě, oni si to dobře pamatují, všechno…“

.

No, já myslím, že víc toho povídat nemusí, mluvil dlouho, ale moc nám toho neřekl. Tak si to hlavně dobře pamatujete…

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | středa 5.6.2019 10:39 | karma článku: 32,16 | přečteno: 1470x