Švédská televize prolomila tabu – neslýchané, ona zveřejnila PRAVDU!!!

Švédská veřejnoprávní televize prý prolomila tabu a odvysílala reportáž, ve které se ukázalo, že většinu znásilnění ve Švédsku v poslední době, mají na svědomí imigranti…

.

No to je neslýchané, oni ti televizáci ve Švédsku dokonce uvedli PRAVDU! Prolomili tím prý několikaleté tabu, když se o národnostech násilníků NESMĚLO psát…

Najednou je odevšad slyšet suché polknutí, lidé až nevěřícně sledují, k čemu že to ve Švédsku došlo. PRAVDA je venku, nahá, jako prst, co s tím budeme dělat…? Není to nějaký vtip, nebo pokus o černý humor? Odkud „konečně“ zazní tvrdá kritika, odsouzení takové zprávy o PRAVDĚ, kdo bude tím, kdo uvede věci na dosud „pravou“ míru? A stane se vůbec tak, nezhasne ta jiskřička naděje, že už budou ve Švédsku (a nejen tam…) ZASE slyšet a vidět v televizi, kterou si sami platí, jakožto i v dalších médiích skutečnou PRAVDU?

Nebo se konečně rozhoří ta jiskřička naděje v plamen nezpochybnitelného práva lidí na PRAVDU…?

Je to sen, nebo provokace…?

Ale dost srandy, Vážení, uvědomujete si, stejně jako já, jak je tahle situace v podstatě zrůdná, jak je děsivé, že lidé se zatajeným dechem sledují, že jim je předkládána PRAVDA? Jak je neuvěřitelně strašlivé, že v dnešní době po všech kotrmelcích, které lidstvo metalo během posledních staletí, představuje sdělení PRAVDY něco neuvěřitelného, něco, co místo toho, aby bylo vnímáno jako samozřejmost, je posuzováno jako „prolomení tabu“…?!

Vnímáte také jako já, jak zrůdná je situace kolem migrační krize, když se lže od první chvíle a ve všech aspektech, tolik důležitých pro to, aby se občané – voliči, mohli svým právem volby rozhodnout informovaně, jak si představují svůj život ve svých zemích…?!

Mám sto chutí zakřičet nejen směrem ke švédské veřejnoprávní televizi, ale směrem ke všem, co donekonečna lžou a překrucují fakta o zoufalé situaci kolem migrace, ať si to „prolomení tabu“, tu najednou objevenou PRAVDU, strčí s odpuštěním do prdele, protože já, jakožto i miliony dalších normálně smýšlejících lidí, jsme o té PRAVDĚ nikdy, ani na vteřinu nezapochybovali. My ji známe a nepřestaneme s ní mlátit o stůl, dokud se nestane přesně to, co máme i na prezidentské vlajce.

Dokud totiž PRAVDA, nezvítězí…

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 24.8.2018 13:25 | karma článku: 46,04 | přečteno: 4664x