Sexuální výchova v homosexuální „rodině“…

Zkusme si na malou chvíli představit, že u nás mohou homosexuální páry adoptovat děti. Přenesme se do jedné takové „rodiny“, kde žijí dva tatínkové a jedno dítě. Pohlaví dítěte, na rozdíl od pohlaví jeho „rodičů“, není důležité…

 

 

Takové dítko, jak už to bývá, doroste do určitého věku, kdy už ho neuspokojí pohádky o čápovi, ve vránách vidí jen ruské kosáky, a na to že přišel domů poštou už také nevěří. Přijde do věku, kdy začne klást otázky, kde se vzalo na tomhle světě…

Některé děti, o rodičích ani nemluvě, jsou stydlivější, a doma o takových věcech jen neradi hovoří. Dnešní doba je ale sexuálně osvícená, tabu padají jako žaludy na podzim, tak se není co divit, že taková moderní homosexuální rodina hodlá dítě, co s nimi žije, zasvětit do některých tajů toho, jak to mezi dospělými chodí.

A teď to přijde…

Je známo, že děti jsou potvůrky, když už se ptají, dokáží se ptát velmi rafinovaně. Umím si představit po těch několika desítkách roků co jsem na tomhle světě ledacos, ale co si opravdu neumím představit je, jak budou dva muži, kteří si v rámci sexu strkají navzájem penisy do análních otvorů, vysvětlovat dítěti, že „většinou“ je to tak, že spolu nesouloží dva muži nebo dvě ženy, ale muž a žena, že muž strká penis ženě do vagíny, aby  svým spermatem oplodnil vajíčko, které žena vyprodukuje. Pokud se budou snažit toto „svému“ dítěti dva homosexuálové vysvětlit, jsem zvědavý co mu odpoví na všetečnou otázku, co strká a kam táta Josef tátovi Václavovi.

A hlavně – proč.

Děti nejsou blbé, a přesně nejpozději v téhle chvíli zjistí, že jejich „rodina“ prostě není NORMÁLNÍ.

Nechci si ani představit ten maglajz, který bude takové dítě mít najednou v hlavě. A to na něho ještě čeká zrada jménem puberta. Ono už samotné dospívání je někdy docela fuška, řada dětí se v tomhle telecím věku „stydí“ za své (normální – muž- žena) rodiče – nechce s nimi nikam chodit, jsou podle něho hloupí, trapní – kdo měl doma puberťáka, asi ví o čem píšu.

Chudák dítě, které bude pocházet z homosexuální „rodiny“. Takové dítě prožije mezi ostatními dětmi peklo na zemi.

Ale hlavně že táta Josef s tátou Václavem uspokojí svou potřebu mít doma panenku na hraní…

 

 

K článku můžete diskutovat ZDE

 

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 17.8.2012 12:04 | karma článku: 29,68 | přečteno: 2073x