Prostitutka...

Prostitutka, nebo prostitut je člověk, který se prodává za peníze. Někdo to dělá s gustem, někdo z donucení. Ale co, hlavně, když z toho něco kápne …

 

Máme kodex. Hmm... Mohl  by mně tedy někdo vysvětlit, proč třeba panu Matějkovi nebyl (v tuto chvíli, kdy píšu svůj text - tj v 5 hod 45 min 4.6.09) stažen mezi soukromé, jeho článek, zveřejněný včera v 19 hod 59 min.  -,,Jak mám dodržovat kodex, když Paroubek blbne nonstop?!", kde už  v nadpisu sám uznává, že porušuje kodex a to proto, protože jeho článek je třetím během pouhých deseti hodin?!

 Kdysi jsem sám uvedl jeden článek, bylo to o anonymitě diskutérů, kde jsem v perexu uvedl, že vím, že je onen článek na hraně kodexu. Článek byl během dvou hodin stažen mezi soukromé s tím, že admini usoudili, že není ,,na hraně", ale za hranou. Fajn - řekl jsem si. Admini jsou ti, kdo určují pravidla a smířil jsem se s tím. Jak se ale mám smířit s faktem, že někdo si napíše přímo do nadpisu stesk, že on, chudinka malý ,,nemůže" dodržovat perex (my ostatní můžeme) a stažen do soukromých nebyl, jako by se nechumelilo...?

 Chápu, že ono vaječné šílenství, kterého jsme najednou tady na ,,našem" blogu svědky, může být pro někoho rájem. Kličkuje mezi vajíčky, tu zobne, tam upustí a rochní se v politických blábolech, které podle mě nemají ani tu nejmenší výpovědní hodnotu. Jak už jsem ale uvedl, to může být jen můj subjektivní pocit a jiného to ,,naplňuje". Proč proboha ale do té záplavy politických canců přidávat ještě další a k tomu v rozporu s určenými pravidly??!! Zajímavé je, že ve většině případů jde o blogery nové, kteří se zde na blogu objevili zčista jasna. To ale neplatí o panu Matějkovi, který už na blogu nějaký čas dlí a tak už nelze jeho porušování kodexu omluvit, jako chybu začátečníka. Toto jednání už je podle mě opravdu ne na hraně, ale daleko za ní. Já sám z toho všeho mám hodně špatný pocit a docházím k názoru, že absolutně nemá smysl dávat si práci s nějakým článkem, ať už příběhem, nebo třeba fotoblogem, kdy si sháním informace, běhám s foťákem všude možně, fabuluju příběh, až se ze mě kouří a když ho dám na blog, tak přijde nějaký génius s tím, že vajec nebylo hozeno osm, ale deset, klidně si při tom ještě beztrestně poruší kodex a výsledek?

Je za Kinga a blog iDnes patří jemu a jemu podobným.

Jak už jsem napsal, tito ,,vaječní politologové" se ve většině případech objevili na blogu jen před pár dny a když se podíváte na jejich ,,kartu", dáte mně za pravdu. Jsou nasazení sem ,,k nám" opravdu jen v rámci předvolebního boje, nebo tady hodlají zůstat? Já doufám v první možnost, protože pokud by toto měl být trvalý stav, dost bych zvažoval své další působení v těchto, zakalujících se vodách.

Tak si tak říkám, že dokud tohle šílenství neskončí, tak asi dodržím jen slib, který jsem dal čtenářům a uvedu pár článků, které jsem slíbil v závěru jednoho svého minulého uvést - kdo ,,mě čte" pravidelně, asi ví, že jde o články z oboru ,,gastronomie" a dále si budu plnit jen povinný jeden článek za čtyři týdny - tak jak mně to podmínky VIP bloggera přikazují. Další články si budu psát jen do ,,zásoby". Možná budu jediný, koho to bude mrzet, ale alespoň si uchovám svou tvář, kterou si nehodlám křivit při pohledu do zrcadla. Už i při tom se totiž bojím, že na mě vykoukne vajíčko - nebo nějaká politická ,,prostitutka".

P.S. Jsem moc zvědavý, jak dlouho tento můj článek vydrží na hlavní stránce jako veřejný, než bude stažen mezi mé soukromé a to proto, že jsem se zase s jeho textem ocitl na hraně kodexu. Pokud se tak stane, začnu věřit na ,,dvojí metr" a to by bylo něco, co by mně hodně bolelo. A myslím, že nejen mě...

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 4.6.2009 8:30 | karma článku: 18,73 | přečteno: 2040x