Praha pomáhá postiženým povodněmi...(?)

Tak to se mně ,,ulevilo". Už jsem se bál, že město ve kterém žiji, nebude solidární s povodněmi postiženými lidmi v naší zemi. Jen tak nějak cítím shnilé bahno v té pomoci...

Tak to ,,gratuluji" pražským městským zastupitelům, kteří se usnesli, že věnují na povodněmi zpustošená místa naší země celých 2, 500 000,- Kč (slovy dva a půl milionu korun českých). No já nevím, ale já být jedním z vyplavených lidí, tak vzkážu pražským pánům radním, ať si tu almužnu strčí tam, kde se jejich těla dotýkala židle ve chvíli, kdy o této ,,pomoci" hlasovali. V jedné jediné domácnosti (a ne v jediné) je zpravidla škoda za mnohem víc.

Když si vzpomenu, kolik pan primátor a spol. ,,prosouložili" milionů na nesmysl nazvaný ,,Praha Olympijská", tak musím přiznat, že se snad poprvé v životě stydím za to, že jsem rodilý Pražák.

Přijměte tedy tímto Vy, kdož jste si v minulých dnech sáhli až na dno svého člověčenství a museli tam najít nesmírnou sílu a odvahu poprat se s tím neštěstím, co se na nás (na Vás víc) valí z nebe, mou omluvu. Snad Vám k něčemu bude alespoň moje práce, kterou v současné době dělám a která má hodně společného s čistou vodou a její úpravou.

Za zastupitele se omlouvat nemohu, ti si myslí, že Vám pomohli. Já si myslím, že Vás urazili...!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | úterý 7.7.2009 14:15 | karma článku: 25,86 | přečteno: 1392x