Pokud audit prokáže střet zájmů premiéra, bude okamžitě jasno…

Pokud audit z Evropské komise prokáže střet zájmů premiéra Andreje Babiše, což by mělo mít za následek vracení dotací z koncernu Agrofert, které tento získal od roku 2018, pak budeme okamžitě vědět, na čem v našem státe jsme...

.

Takový obrat by totiž znamenal, a například Piráti už o tom hovoří, vyvolání hlasování o nedůvěře vládě Andreje Babiše. Podle toho, jak by toto hlasování v parlamentu dopadlo, bychom my, voliči a občané České republiky, měli mít okamžitě jasno, jak to s námi myslí strany, jako komunisté, ČSSD a v neposlední řadě samozřejmě i ANO.

Tyto strany totiž v současném rozložení sil v parlamentu disponují počtem 108 hlasů, a pro jakékoliv schválení čehokoliv je potřeba ve sněmovně hlasů 101. S tolika hlasy současná opozice, která podle všeho hlasování o nedůvěře vládě vyvolá, prý počítat nemůže…

A já se ptám – s kolika hlasy SLUŠNÝCH LIDÍ v případě prokázání střetu zájmů premiérova koncernu s jeho funkcí, může opozice počítat?!

Kolik se najde mezi komunisty, sociálními demokraty a členy hnutí ANO slušných a poctivých lidí, kteří uznají, že pakliže budou důkazy o střetu v auditu jasné, že v tom případě si Andrej Babiš a jeho vláda nemůže nárokovat jakékoliv právo na vládnutí této zemi?

Kolik z poslanců z řad komunistů a sociálních demokratů to myslí s naším státem a národem poctivě, pro kolik z nich bude nemyslitelné, aby zvedli ruku pro podporu někoho, kdo průkazně šidil stát a jeho občany…?

Podtrženo – sečteno , pokud i přes kladný výsledek auditu o střetu zájmů premiéra získá současná vláda a její premiér po případném hlasování ve sněmovně důvěru, budeme mít černě na bílém před sebou důkaz, jaké strany mají ve svých špičkách lidi nepoctivé, zavírající oči před jasným zlořádem, lidi, kteří se neštítí posvětit švindl.

Takže pokud se bude situace vyvíjet tak, jak jsme popsal, měli byste, Vážení poslanci a poslankyně, hodně přemýšlet nad tím, jak budete hlasovat.

Po tom hlasování totiž budete stát před celým národem doslova nazí…

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 31.5.2019 14:24 | karma článku: 40,56 | přečteno: 4602x