Pokrytečtí šašci na americké mediální scéně…

Tak jsem se dočetl, že vlivné americké televizní stanice ABC a NBC zakázaly vysílat reklamu s „obézními“ modelkami, protože prý nehodlají podporovat obezitu. No, to mě podržte…

 

Na tomto příkladu je krásně vidět pokrytecké myšlení některých amerických médií, která si hrají na arbitry správna, dokonalosti, na vychovatele všeohmíra, a v zájmu vychování co největšího počtu ovcí manipulují s myšlením a názory lidí, o kterých si přejí, aby byly masami převzaty.

Takže poněkud kypřejší modelky nemají na televizních obrazovkách šanci, přestože ony ženy jsou ještě slabým odvárkem pohledů, které se každému návštěvníkovi USA nabízejí na každý obchod s rychlým občerstvením, co jich jen na americkém kontinentě je, kde to sedí jeden metráček vedle druhého.

Není žádným tajemstvím, že se USA potýká s obezitou svých občanů, tlouštíků je tam na ulicích více, než kdekoliv jinde na světě. Televize na straně jedné zakazují ukázat realitu tělnatých lidí, na straně druhé jim ale není ani trochu proti srsti inkasovat miliony dolarů za svůj reklamní čas, který je věnován spotům propagujícím tuny jídla toho nejnezdravějšího ražení.

Až zakážou tyto americké televize také reklamy na zmrzliny, na řetězce rychlého občerstvení, které ve své nabídce nemají snad ani jedno zdravé jídlo, až přestanou vysílat reklamy na Coca Colu a její nevlastní sestry, tyto doslova tekuté jedy narvané cukrem a dalšími chemickými sračkami – pak si mohou hrát na ochránce veřejného zdraví.

Větší pokrytecké šašky jsem snad neviděl…

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 11.3.2016 10:02 | karma článku: 36,64 | přečteno: 1329x