Píšete nesmysly, pane Indruchu…

Tak jsem se dočetl, že jsem frustrát. A jako takový vyhledávám další frustráty, abychom spolu mohli frustrovaně štkát nad vším, co se muslimů týká…

 

Pan Indruch to má zdá se nějak popletené. Prý se nám, českým blogerům nehodí do krámu, když někde nějací raubíři zdemolují restauraci muslimskému majiteli, nebo když přívrženci jednoho blázna napadají jiné lidi, mimochodem muslimy.

Pokud mohu tuto výtku vztáhnout i na sebe, pak musím konstatovat, že i mě takové excesy vadí, a to hlavně proto, protože dělají medvědí službu nám všem, kteří máme obavu z postupné islamizace Evropy. Nevím, jak jiné lidé, kteří smýšlejí podobně, jako já, ale já si myslím, že právě takové excesy jsou ovšem následkem tlaku, který je směrem na naši, tedy západní společnost, vyvíjen právě ze strany islámu. Ono může jít i o panem Indruchem nastíněnou frustraci, ale ne v takovém směru, jak pan Indruch ve svém článku předpokládá. Podle mého názoru jde o frustraci zejména z bezmocnosti evropských občanů vůči skutkům vlastních vlád a vládnoucích úřadů.

Tuším, že to bylo včera, kdy se na internetu objevila zpráva o výzkumu nějaké agentury, která se lidí – Evropanů, ptala na jejich názor stran zachování fungování Schengenu a jejich obav z přílivu muslimských uprchlíků, mezi nimiž se ukrývají islamističtí radikálové. A světe div se – ve Francii, v Itálii, a dokonce i v tom údajně „slunečném“ Německu už mají občané současné vstřícné politiky k obsazování Evropy muslimskými přistěhovalci plné zuby. Nepamatuju si přesná čísla, ale se současným stavem politiky Evropské unie v tomto směru nesouhlas ani v jedné z vyjmenovaných zemí nešel pod 70%, naopak někde to bylo i přes 80%. Jak je tedy možné, že vlády zemí a Evropská unie tak okatě kašlou na vůli svých občanů? A jsou opravdu všichni tito naštvaní občané frustráti bez budoucnosti a bez osobního štěstí, které si musejí kompenzovat údajně bezdůvodnou nenávistí vůči islámu…?

Píšete nesmysly, pane Indruchu. Pokud je tady nějaká nenávist, pak jde o nenávist až za hrob, kterou k naší, tedy západní kultuře, cítí nezanedbatelné procento muslimů po celém světě. Netuším, o jaké bezdůvodné frustraci to vlastně píšete, například já bych byl šťastný jako blecha, kdyby ta nevraživost ze strany muslimů vůči nám skončila, kdybych mohl bezpečně a svobodně jezdit do spousty muslimských zemí, navštěvovat památky například v Palmyře, v Petře, nebo i v tom Egyptě, bez toho, abych se musel bát, že mě nějaký fanatický cvok podřeže, nebo vyhodí do luftu. Pokud vím, tak turisté z muslimských zemí, kteří k nám přijedou navštívit na pár dní naši zem, a prohlédnout si památky, jsou asi tak v o 90% menším nebezpečí, než když to samé udělám já směrem k jejich domovině.

To je realita, neozářená sluncem a nepřikrášlená lžemi nějakých pomatenců, žijících mimo realitu současného světového dění, kteří sedí kdesi v Bruselu na zadku…

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 7.4.2016 10:38 | karma článku: 42,81 | přečteno: 2704x