Panika z Nočních Vlků není na místě…

Celé Polsko, Česko a Německo řeší, jak zabránit „spanilé jízdě“ tlupě ruských motorkářů, kteří si říkají Noční Vlci. Někdo v jejich jízdě vidí provokaci, někdo ohrožení drogového průmyslu na domácí scéně (nevítaná konkurence je vždy problém…), dalším se zase nelíbí jejich kamrádíčkování s panem Putinem...

 

Jak to ale vypadá, asi nikdo se zatím nezamyslel nad skutečnou podstatou plánované akce Nočních Vlků. Ono je to zatím samozřejmě tajemstvím, ale mně se podařilo poodhalit oponu a zjistit pravý stav věcí.

Samozřejmě nejde o žádnou provokaci, žádný vývoz drogových dealerů, jde čistě o promo-akci k nově natočenému celovečernímu filmu, od kterého si Kreml, jako jeden z těch, kdo celý projekt zafinancovali, velmi slibuje. Stále je přeci mezi obyvateli Polska, Česka, ale i bývalého východního Německa dost a dost lidí, kterým by při zhlédnutí Nočních Vlků na jejich silných strojích zaplesalo srdce dávnou vzpomínkou. Právě na takové lidi tvůrci nového celovečerního filmu, který bude promítán pod názvem – „Stále ho nechytl…“, spoléhají.

To budou ti praví tahouni zisků proudících do Moskvy!

Já, s laskavým svolením Vladimira Vladimiroviče Putina, kterého se mi zprostředkovaně dostalo od, v naší zemi zastupujícího zájmy sovětského, pardon, ruského filmového průmyslu, soudruha Kašuka, dovolím si Vám představit trailer na toto velkodílo. Zde je, a já pevně věřím, že všichni pochopíte, že Noční Vlci v sobě neskrývají žádné nebezpečí, ale jen a jen pobavení. :-)))

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pondělí 27.4.2015 9:44 | karma článku: 22,31 | přečteno: 1107x