Paneláková grilovačka…

Grilovat se dá všude možně a všechno možné. Nemaje pozemek, kde bych čoudil s dřevěným uhlím, jsem odkázán na grilování s pomocí elektriky doma v kuchyni…

 

V hlavní roli vepřová krkovička, 24 hodin naložená v marinádě (z vajec, sojové a worcestrové omáčky, lžičky solamylu, pár kapek octa balsamico, hořčice, směsi koření a bylinek, soli a olivového oleje), pár rajčat, paprik a jarních cibulek. Plátky báječné bagety, potřené třeným česnekem a olivovým olejem, také lehce ogrilované a lahev dobrého červeného z vinic pana Barona Philippa de Rothschilda…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A víte, že to ani na té ,,elektrice" není špatné? Mně stejně to pálené dřevěné uhlí smrdí... :-)))

 

 

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 24.6.2011 11:00 | karma článku: 25,05 | přečteno: 5604x