Pan Kalousek opět dokazuje, že je škodič téhle země…

Ve volbách on i jeho partaj totálně krachli, on však nepřekvapil svou bezpáteřností až drzostí, se kterou opět vylezl na kec-budku, aby opět škodil…

.

A nejen škodil, on totiž tím, že hodlá s některými dalšími stranami jednat o možnosti jak zablokovat vznik nové Sněmovny, aby co nejvíce znemožnil vznik nové vlády, on totiž tím ukazuje, co si myslí o občanech – voličích.

Voliči jasně ukázali jeho TOPce stopku, jasně a demokraticky se rozhodli, jakou vládu a jak barevnou sněmovnu chtějí v příštím volebním období mít. A co na to pan Kalousek?

S náturou sobě vlastní hodlá neuznat vůli voličů. Hodlá jim opět dokázat, jak jimi a jejich názory pohrdá. Ať je výsledek voleb pro koho jakkoliv nepříjemný, jde o demokratický výsledek a poražený, kterému bylo jasně dáno najevo, kde ho chtějí, respektive nechtějí voliči mít, nemá nejmenšího práva škodit této zemi zaséváním dalších svárů, obstrukcemi, čachry a politikařením. Je příznačné, že se takového chování dopouští právě Miloslav Kalousek, politik, který dává na obdiv svůj eurohujerský naturel. Vždyť ta jeho obdivovaná EU jedná s partnery úplně stejně – jak se jejím lídrům nelíbí názory, nebo výsledky hlasování v tom kterém členském státě, dělají vše pro to, aby prosadili silou svou vůli.

A demokracie?

Ta ať drží hubu a krok…

Já bych už konečně rád viděl, aby držel hubu pan Kalousek, tato politická mrtvola, plná kyselých hroznů a vřískající ze smetiště politických dějin…

.

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | úterý 31.10.2017 12:46 | karma článku: 43,88 | přečteno: 2670x