O obětech a pro oběti pedofilů...

Byl bych moc rád, kdyby si tyto řádky přečetly zejména oběti ,,pozornosti“ pedofilů, nebo jejich rodiče…

 

Můj minulý článek, ve kterém jsem popsal své vlastní pocity a zkušenosti ze setkání s pedofilem mě přivedl na zajímavou (alespoň si to myslím) myšlenku. Na můj mail se ozvala celá řada lidí. Někteří mně za článek děkovali, někteří, zřejmě z řad pedofilů, či jejich (pro mě nepochopitelných) příznivců mně spílali do nedouků, fantastů a dokonce lhářů.

,,Fajn“, řekl jsem si a rozhodl jsem se napsat tento článek.

Chtěl bych touto cestou požádat oběti pozornosti pedofilů, či jen ty, kdo se s pedofilem setkali, dále pak rodiče těchto obětí o následující.

Prosím, napište mně na můj e – mail  -   bucharovic@seznam.cz    Váš příběh. Nezajímají mě žádná jména, přesná místa ani data atd. Jde mně jen a jen o Vaše pocity (nebo o pocity Vašich dětí), které se Vám honily hlavou při onom ,,blízkém setkání“. Co jste si mysleli během ,,TOHO“, co jste si mysleli následně po té a co si případně myslíte a co cítíte dnes.

Rád bych Vaše příběhy zpracoval a zde, na blogu je prezentoval. Nikde neuvedu Vaši mailovou adresu, ani žádné případné identifikační markanty, které by snad mohly znepříjemnit Váš život. Na to Vám dávám své čestné slovo.

Jde mně jen a pouze o to, ukázat v plné nahotě citů to, co se děje v duši obětí toho, co se zde na blogu iDNES v posledních dnech snaží nastínit pánové pod přezdívkami -,,Flarnytryl, Kasz a další.

,,Oni“ se nám, ostatním snaží namluvit, že jejich deviace není nebezpečná. Ohánějí se tvrzením, že ony oběti – děti, či jejich rodiče, sami vyhledávají jejich přítomnost a ,,pozornost“…

Pomozte mně prosím srovnat to zrcadlo, které se ,,oni“ snaží pokřivit a nutí tak nás ostatní, abychom při pohledu do něho viděli to, co tam chtějí vidět ,,oni“.

Oni touží po ,,uznání“.

Já toužím po uznání práv jejich obětí.

Ještě jednou připomínám svůj mail -  bucharovic@seznam.cz

 

Autor: Vladimír Kroupa | úterý 3.2.2009 9:09 | karma článku: 20,06 | přečteno: 1378x