Novoroční projev prezidenta republiky, Miloše Zemana…

Vážení a milí spoluobčané, milí diváci u televizních obrazovek a posluchači u rádiových přijímačů…

 

Dovolte mi, abych v tento slavnostní den vstoupil na několik okamžiků do vašich domovů. Rok, který máme za sebou, nebyl lehký. Současná vláda je vláda poserů a slabochů, která když už něco náhodou dělá, tak zkurví na co sáhne. Na sto honů je z každého jejího konání cítit smrad diletantismu a doslova lidské blbosti.

Místo toho, aby byla v názorovém rozporu s opozicí, nechá se vláda Bohouše, pardon, Bohuslava srágotky Sobotky vláčet Kalouskem a spol. jen aby se zavděčila. Bohužel si myslím, že její konání, respektive její nekonání, pocítíte vy všichni. Je srandovním paradoxem, že takové věci novinářské svoloči najednou nevadí, ta sebranka zasraná se soustředí dodnes spíše na to, jakým letadlem jsem se vracel ze své úspěšné cesty do Číny.

Když už jsme u té Číny, musím se pozastavit nad chováním vlády v zahraničních otázkách. Ten kretén Zaorálek si nevidí ani na špičku vlastního nosu, i kdyby na něm měl slepičinec. Jeho poučování stran mého vyjadřování v otázkách islámu, ekonomických otázek spolupráce s Čínou, nebo v mých postojích k Rusku, je stejně legrační, jako když si jezevčík myslí, že si skočí s fenou německého ovčáka.

Ale víte co, vykašleme se na minulost, zkusme se, vážení občané, podívat do budoucna. Čeká nás rok plný zvratů, zvratků a tvrdé práce. Doufám, že v tomto novém roce, do kterého vám přeji spoustu sil a elánu, dojde konečně k tomu, že většina z vás dostane rozum.

Není nic těžšího, než vládnout v zemi blbců a primitivních ignorantů. Proto přeji jak vám, tak i sobě, aby mezi námi bylo blbosti a kretenismu co nejméně.

Přeji vám všem plodný a úspěšný rok…

 

P.S. po poslechu posledních Hovorů z Lán, ve kterých jsem se mohl (znovu) přesvědčit o tom, jak špatného máme prezidenta, se obávám, že by něco podobného skutečně mohlo přijít…

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pondělí 3.11.2014 10:20 | karma článku: 36,33 | přečteno: 6433x