Noví Karlovarští zastupitelé vyhlásili připojení k Ruské federaci…

Po vzoru událostí na ukrajinském, pardon, ruském, Krymu, vyhlásili nově ustavení krajští zastupitelé Karlovarského kraje připojení k matičce Rusi…

 

Zatím neurčený počet nemaskovaných lidí obsadil v noci na dnešek budovu krajského úřadu v Závodní ulici, v Karlových Varech. Podařilo se jim okamžitě převzít agendu řízení kraje. Podle nejnovějších zpráv jde o ruské státní příslušníky, kteří rozhodli, že 7.3 2014, v 8:00 hod. s okamžitou platností přináleží Karlovarský kraj, v němž žije nejpočetnější část ruských občanů na našem území, k Ruské federaci.

Občané české a jiných národností, přítomní v Karlových Varech, a všech součástí Karlovarského kraje, jsou od té hodiny obyvatelé cizích států, a musí požádat o víza, povolení k pobytu, respektive se z kraje okamžitě vystěhovat. Kdo neuposlechne tohoto nařízení, vystavuje se riziku postihu podle zákonů Ruské federace.

S okamžitou platností se na celém území kraje zavádí jako jediné platidlo ruský rubl.

V návaznosti na to, oznámili zástupci vietnamské komunity v našem hlavním městě, že k poledni 7.3.2014 přebírají správu nad pražskou čtvrtí Libuš, která se tímto stává nedílnou součástí Vietnamské socialistické republiky. Jako jednotná měna se v Libuši a v přilehlých tržnicích s okamžitou platností zavádí vietnamský dong (VND).

Zůstaňme ještě v Praze.

Na dnešní páteční modlitbě v mešitě na pražském Černém Mostě se očekává rozhodnutí vrcholných muslimských představitelů v naší zemi, kteří již dali vědět, že budou usilovat o přičlenění sídliště Černý Most k Saudské Arábii. S tím souvisí fakt, že v megamarketu na Černém Mostě bude pravděpodobně napříště jediným platidlem saúdský rial (SAR). O případném vývoji bude prý podáno vyjádření v nejbližších hodinách.

Vyjádření zástupců našeho zákonodárného sboru k celé situaci, se mi zatím nepodařilo získat, neboť podle slov nejmenovaného dobře informovaného zdroje poslanci s těžkými abstinenčními příznaky, které se u nich projevily po včerejším vyhlášení prohibice na půdě sněmovny, bloudí po chodbách parlamentu, a ponejvíce hledají alespoň kapku ukrytého alkoholu. Dokonce se podle slov utajovaného zdroje strhla prý mezi poslanci z TOP09 a KSČM regulérní rvačka u kumbálu s čistícími prostředky, kde jeden z nich (pan poslanec Kalousek) objevil lahev čistícího prostředku na okna, se kterou se chystal zmizet na dámské toaletě. Tam se hodlal ukrýt v některé z kabinek, tento odvážný plán mu však nevyšel. V jedné ze dvou kabinek byl totiž zamčený dřímající kníže, hrající si na knížete Václava v Blaníku, a v té druhé lstivě číhala paní poslankyně Jermanová. Ta tam původně trávila svou meditační čtvrthodinku, když ale slyšela zmatek na chodbě, a výkřiky poslance Kalouska, že "nedá, nedá, to je i tak pro jednoho málo", změnila svůj posed z jogínské pozice kvočny - ochranitelky, do postoje číhající orlice. Sotva pan Kalousek otevřel dveře její meditační cely, okamžitě mu lahev sebrala, a jala se s roztokem v ní obsaženém čistit imaginární okno na celokachlíkové stěně mezi zrcadlem a sušičem na ruce. To vedlo u pana Kalouska k záchvatu zuřivosti, který přešel do stavu, v němž zaujal postoj střízlivějícího býka, a postižený alkoholovou nedostatečností rozhodl se rozbít neexistující okno po soudružsku vlastním čelem.

S poraněním hlavy a podezřením na otřes kvasu, dále pak s řezným poraněním jazyka, ke kterému přišel, když se snažil z rozbitých dlaždiček slízat alespoň stopové množstí zbytů čističe na okna, odvezla ho záchranka do nemocnice Motol. Tam postižený leží hned vedle postřeleného občana Ukrajiny, kterému ucucává z nad postelí zavěšené lahve fyziologický roztok v naději, že ho po vzoru Ježíše přemění alespoň na víno. Volá prý u toho, že když je zle, je druhák dobrý.

Ani s dotazem na Hradě jsem nebyl úspěšný, a to ze zcela opačného důvodu, neboť tam je chlastu stále dost, a z toho plyne, že hradní pán na otázky před polednem neodpovídá, neboť nemůže mluvit vůbec…

Ve světle těchto událostí se mi místa jako je Ukrajina a Krym zdají velice vzdálená, neboť si říkám, že košile je stále bližší než kabát.

 

P.S. právě se mi dostalo informace, že z Hradu odešla ranní depeší již večer napsaná pozvánka pro Vladimíra Vladimíroviče Putina s tím, že mu náš hradní pán drží ve svém šuplíku vzácnou lahev vodky z likérky Drak, kterou si prý při příležitosti oslavy ruské anexe Krymu, oba státníci spolu vypijí až do dna.

 A včil mudruj…

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 7.3.2014 8:33 | karma článku: 24,28 | přečteno: 1563x