Nebojím se islámské atomovky, bojím se islámské Evropy...

Nebudu Vás unavovat nudnými čísly statistik. Zkusím Vám jen sdělit, k čemu jsem došel prostými ,,selskými počty"...

Jeden kolega blogger má jako motto ve své kartě slova, že jen imbecil nemění své názory. V duchu tohoto přísloví jsem i já došel k určitým změnám v některých svých závěrech.

Nedávno jsem kdesi četl, že si USA nedělají iluze o tom, že by Írán přijal nabídku obnovit jednání o svém jaderném pogramu. Prý nebudou (USA) čekat moc dlouho...

Co z toho (podle mě) plyne pro nás - pro Evropu?

Nic...

Nevím jak Vy, ale já už po zkušenostech, které mám, odmítám zase skočit USA na špek a uvěřit jejich prstu ukazujícímu na údajné nebezpečí. Ano, Islám je pro Evropu nebezpečím, ale to nebezpečí má trochu jinou podobu, než kovový válec spoutaného atomového pekla...

Závěry a tvrzení o nebezpečí pro Evropu ze strany muslimského jaderného programu, jsou totiž dobré jen pro skomírající americký průmysl, potácející se v krizi, která vzešla právě z USA a nemusí jít vždy o průmysl s přídomkem -,,zbrojní".

Není nic snadnějšího, než manipulace s vystrašeným, tupým stádem, které by někteří mocní tohoto světa rádi viděli od Atlantiku až po Tichý oceán.

O skutečném nebezpečí a nejen pro Evropu, však exekutiva USA i další vlády (včetně té naší) mlčí.

Proč by proboha, ať už Írán, nebo jiná muslimská země plánovala atomový útok na Evropu, když ji Islám  tak vydatně zúrodňuje svými ( s odpuštěním ) dělohami...?!

Malou statistiku si neodpustím - podle nejnovějších studií je snadno doložitelné, že do třiceti let bude každý pátý ,,Evropan" muslimského vyznání. A já se ptám - víte, jaký je poločas rozpadu radioaktivních částic vzniklých při jaderném výbuchu?

Jde i o tisíce let...

Proč by si tedy Islám ničil ,,zahrádku", která bude, díky neskutečně benevolentním pravidlům pro přistěhovalce a díky výkonné porodnosti muslimských žen, za pár desítek roků jeho...?!

Někde v diskusi jsem četl názor, respektive přísloví a to snad dokonce arabské -,,dva lidé klepající na tvoje dveře jsou přátelé. Když je jich ale dvacet, jsou to už nepřátelé..."

No, nevím jak Vy, ale takové jednoduché počty zvládám a povím Vám, není to výsledek, který by se mi líbil...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 3.9.2009 13:02 | karma článku: 36,04 | přečteno: 3187x