Moje milá iDnes…

Proč jen vždycky, když něco „zlepšuješ“, tak je to ke škodě jak autorů, tak čtenářů…?                                

 

Tak ti povím, holka naše zlatá, že jsi zase pěkně zmrvila systém diskusí pod našimi články. Doteď jsme měli jako čtenáři, i jako autoři, možnost zjistit, jaký článek je diskusně plodný, ve které diskusi, kde jsme sami reagovali, přibyl nějaký ten příspěvek. Také jsme nad diskusemi mohli vidět počet všech příspěvků a čas toho posledního.

S tím je zdá se konec. Po tvé inovaci, milá iDnes, musíme všichni klikat na každý článek zvlášť, abychom se dostali do jeho diskuse. Bravo, to muselo někomu dát hodně práce, než přišel na to, jak uměle zvyšovat čtenost článků a hlavně, o to zřejmě (samozřejmě) jde nejvíce, jak každý z nás svým klikem na jeden další článek musí zvyšovat „čtenost“ reklamního smetí, které na nás z monitoru bliká.

Já nevím holka, že vždycky zvoráš něco, co funguje ku spokojenosti všech. Abys zařídila možnost vkládání textu do článků ve formě kurzívy, to ne, to si musí autoři pomáhat všelijakými fígly, přestože toto už nějaký ten rok slibuješ. Také opatření, které by dokázalo označit ještě před rozkliknutím články bez povolené diskuse, na to také nemáš. No jo, já zapomněl, vždyť by vlastně ty články bez diskuse, které by navštívilo o pár čtenářů méně, vydělávaly málo na reklamě…

Víš co, milá iDnes? Nehraj si už na zpravodajský portál a raději konečně přiznej, že jsi vlastně obyčejný inzertní plátek. Inzerování a průtlak reklamy ti jde ze všeho nejlépe. A nějací autoři, nebo čtenáři?

Všichni jsou přeci potenciálními zákazníky kdejaké zbytečnosti, na kterou si někdo zaplatí reklamu…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | středa 9.11.2011 19:10 | karma článku: 25,94 | přečteno: 1902x