Moderní Evropan bude méně souložit a více pracovat...

A mám tu další zprávu z Bruselu. V rámci ochrany menšin a pro zefektivnění pracovní činnosti přibude norma na soulož mezi manželi. A nejen mezi nimi...                                                     

 

Ano, ano je to tak. Protože frigidních žen a impotentních mužů je ve společnosti menšina, je třeba pomyslet na ochranu jejich práv. Jako vedlejší produkt, dalo by se mluvit přímo o bonusu, se jedná o zefektivnění práce.

Protože běžný zdravý člověk při sexu spotřebuje tolik energie, jako při složení několika metráků uhlí, je jasné, že jde v případě sexu o doslova plýtvání a mrhání (nezaměňovat písmeno „h“ za písmeno „d“, prosím!!!) energetickým potenciálem člověka v produktivním věku.

Když tedy odhlédneme od chvályhodné snahy EU ochránit zákonem právo frigidních žen a impotentních mužů na nechuť k sexu, bude mít nově navržená vyhláška nezanedbatelný ekonomický přínos do produkce a výrobního potenciálu všech států EU. To je samozřejmě velice důležité obzvláště v této době, kdy se svět potýká s globální ekonomickou krizí.

Je třeba bez ohledu na vlastní pudy a pohodlí napřít síly k tomu, aby Evropa byla znovu tou „dámou v nejlepším věku“.

Parafrázovaně řečeno – „…neptej se, co může udělat Evropa pro tebe, zeptej se, co můžeš pro Evropu udělat TY!!!“

Odpověď je snadná – omez sex!

Budeš produktivnější, míň unavený/á, tvé myšlenky nebudou místo pracovního nasazení bloudit v dekoltech kolegyň a poklopcích kolegů, ale výhradně v zájmech firem, společností, států, Evropské Unie.

Z toho důvodu bude také navrženo, aby mimomanželský sex přibyl na seznam trestných činů s trestní sazbou až na dva roky odnětí svobody nepodmíněně. Je samozřejmost, že když už se bude omezovat počet manželských sexuálních styků, nemá v moderní evropské společnosti mimomanželský sex už vůbec své místo.

Připravuje se tedy norma na zákonem povolený počet souloží mezi manželi během jednoho kalendářního měsíce. Protože je nežádoucí zbytečné vysilování při něčem tak zbytečném jako je sex, eurokomisařka Matylda Elke Neschoulozna navrhuje omezit počet intimních styků mezi manželi na dva akty do měsíce. V únoru, pokud nepůjde o přestupný rok, se tento počet samozřejmě logicky snižuje na styk jeden.

Situace ve světové ekonomice opravdu není růžová, nesmíme si nic nalhávat. A já se ptám, když se nabízí tak jednoduché řešení pro potlačení ekonomického propadu EU, jako je omezení sexu – nestojí to za podporu…?!

A hlavně nezapomeňte, že současně s vidinou lepší materiální situace každého z nás, by nás mělo hřát vědomí, že také ochraňujeme menšinu sexu neschopných.

O ochranu neschopných jde Evropské Unii v první řadě, a jde jí to moc dobře…

 

 

P.S. – Autor neručí za případné nepochopení výše napsaného textu některými čtenáři, a zříká se jakékoliv odpovědnosti za jejich mravní, či nějaký jiný, úlek…

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 19.1.2012 12:24 | karma článku: 25,91 | přečteno: 3072x