Milá IDNES.cz, nepište o něm, on s vámi přeci nechce mít nic společného…

Není tomu tak dlouho, co se jistý zpěvák nechal slyšet, že nebude od té chvíle mít nic společného s čímkoliv, co má nějakou přímou spojitost s panem Babišem…

.

Jméno toho zpěváka nenapíšu, (pokud Vás zajímá, klikněte si ZDE) protože nehodlám rušit jeho kruhy, abych ho jmenoval v médiu, které patří jeho největšímu nepříteli, totiž panu Babišovi. Ten pan zpěvák, je totiž velice správňácký, úplně nejvíc, navíc naprosto zásadový, a to tak, že ho tyto jeho vlastnosti nadnášejí nad zemí, tudíž si může dovolit chodit kde se dá, bos.

Dnes jsem objevil něco zmatečného, co se týká právě jeho vysloveného slibu, že nechce nic mít s veškerými akcemi a médii, která tak či onak ovládá pan Babiš. Pokud jste už klikli ve zvědavosti na slovo ZDE, které najdete o trochu výše, tak už víte, že pan zpěvák sice nechce mít nic společného s panem Babišem, ale přesto se na IDNES objevila velice pochvalná recenze na jeho novou desku, no recenze, možná by se dalo mluvit i přímo o reklamě na tento hudební počin nejmenovaného pana zpěváka.

A právě proto, protože si vážím slova muže, očekávám, že se pan nejmenovaný zpěvák, co chodí bosky a co miluje všechny a všechno, krom pana současného premiéra, proti zveřejnění této recenze v jím (Babišem) vlastněném médiu, tvrdě a pevně ohradí a bude trvat na jejím odstranění. Jestli tedy má, jak se říká – koule na svém místě. Pokud tak ale neučiní, ukáže se jako pokrytecký tlučhuba, který něco jiného slibuje a něco jiného schvaluje.

Tak se ukaž, správňáku, nebo reklama u Babiše nesmrdí…?

.

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 14.9.2018 10:41 | karma článku: 40,73 | přečteno: 2491x