Máme demokracii, smím tedy napsat co si myslím...?

To co se mně honí hlavou, asi napadlo nejednoho z blogerů…

 

Prostudoval jsem si pečlivě kodex blogera a tak vím, že se právě pouštím na tenký led. Nejsem ale žádný ustrašený zajíc a myslím si, že ani nemám proč být. Můj příspěvek je na téma, které rozebírat administrátoři blogu NEDOPORUČUJÍ. Já osobně usuzuji, že když něco není DOPORUČENO, neznamená to ještě, že je to ZAKÁZÁNO… V tomto duchu a při takto položeném meritu věci si dovolím pokračovat.

Určitě se mnou budete souhlasit, že jsou zde na blogu občas příspěvky, při jejichž čtení litujeme, že nemáme možnost udělit ,,ANTIKARMU“. Nedělám si iluze a sám bloger si umím přiznat, že použití antikarmy napadlo některé z blogerů  určitě i při čtení mých článků či básniček. Je to právo každého, aby se mu něco,,silně“ nelíbilo. Upřímně řečeno, sám bych někdy místo mlčení v diskusi pod svým článkem uvítal alespoň jasně napsáno – ANTIKARMA… Pomohlo by mně to ujasnit si, kdy jsem psal opravdu špatně.

Připadá mně trochu diskriminační, že ohodnotit může článek jen ten, komu se líbí. Někdy je text tak strašný, že čtenář ,,utíká“ rychle pryč, aniž by se dobral konce, natož pak aby vstoupil do diskuse a případně napsal co se mu nelíbí a proč.

Nejsem obeznámen s technickou stránkou správy něčeho jako je blog. Věřím, že to žádná legrace není. Když už ale není možnost ( jako tomu je například u jiných serverů ) vybrat si třeba ze dvou možností – kliknout na ,, líbí“ nebo ,,nelíbí“, ani dát známku od jedničky do pětky ( z čehož se následně vypočítá průměrná známka), proč alespoň nevyužít v diskusi pod článkem možnost napsat to jediné slovo. To slovo, které spolu s nickem diskutéra dá jasně najevo, že ten článek nad ním se mně ( jemu, Vám…) prostě fakt nelíbí. To slovo je - ,,ANTIKARMA“.

Nevím z jakého důvodu administrátoři – nedoporučují – debatovat v blogu o karmě. Každá debata ( podle mně ), pokud je vedena slušně je přínosná. Nechci aby můj příspěvek vyzněl jako kritika práce administrátorů – to nepíšu proto, že bych měl strach z jejich reakce. Nekritizuji totiž jejich práci, ani nikoho osobně nenapadám. Chtěl bych jen svobodně vyjádřit svůj názor v případě, že se mně něčí příspěvek opravdu nelíbí. Když už nemůžu dát ANTIKARMU  oficiálně, budu to dělat tedy takto. - Já osobně, pokud mně po tomto mém příspěvku bude umožněno být dál blogerem ( pevně věřím, že ano), budu odedneška pod příspěvky co mně vůbec nebudou ,, chutnat“ psát jen jedno jediné slovo – ANTIKARMA…

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 5.9.2008 16:14 | karma článku: 11,07 | přečteno: 960x