- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kolega bloger, Ondra Kňava se ptá, jestli byl lepší lahváč ze zelené lahve, nebo z hnědé. Odpověď je prostá – z obou bylo pivo stejně dobré, za předpokladu, že nebylo zkažené. V této souvislosti ale byla jistější sázka na pivo koupené v zelené lahvi, protože tato byla díky své barvě, na rozdíl od té hnědé, lépe průhledná, a takový ten hnusný zákal, bolest to lahvového piva za socíku, byl snáze odhalitelný.
Vzpomeňme si přeci na to, co se dělo v obchodech okolo bas s pivem před rokem 1989. Stálo tam vždy několik kupujících, každý v jedné ruce jeden lahváč, obrácený dnem vzhůru, zkoumavým pohledem snažíce se odhalit zakalenost piva. A proč si většina z nich dala do nákupního vozíku pivo v zelené lahvi?
Protože o něm se mohli lépe přesvědčit, že kalné není…
Čili, Ondro, je mi líto, ale nešlo o žádný hoax, ale jen a pouze o pragmatický přístup našich tatíků, co se snažili po vypití piva k večeři se nepo… nepoto…, prostě se snažili přijít druhý den včas do práce… :-)))
Další články autora |
Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau
nabízený plat:
172 000 - 273 000 Kč