Konec diskusí a urážek pod mými články…

Nějaký čas ve mně toto rozhodnutí dozrávalo. Vývoj posledních několika dní tento „dozrávací“ proces završil…

 

Je pravda, že jsem se ještě nedávno holedbal tím, že diskuse pod svými články zavírat nebudu, protože nechci ustupovat zlu.

Pokud někdo nechápe, jaké „zlo“ mám na mysli, tak ať si rozklikne nějaký můj článek z poslední doby, respektive diskusi pod ním a snad bude mít „jasno“…

Jak už jsem naznačil na začátku, vývoj z poslední doby mě přesvědčil, že jiná možnost není.

Mýlil jsem se, když jsem si myslel, že nechat blázny bláznit je správné a je čas, abych to přiznal sobě i druhým.

Ukázalo se, že idnes.cz bohužel nemá možnosti, skutečnou vůli a možná ani technické prostředky k tomu, aby se zbavilo lidí, kteří nemají zájem pod články diskutovat, ale jen urážet a zesměšňovat.

Diskuse pod mými články (ale nejen tam) ztratily zcela smysl a o žádné diskuse v pravém slova smyslu už nešlo. Jak je patrné, do „mých“ diskusí už vlastně, až na pár výjimek (čest jim!!!), slušní a „normální“ diskutéři prakticky nepřispívali.

Z toho důvodu jsem se rozhodl, že budu od tohoto soukromého článku diskuse uzavírat. Možná se v budoucnu rozhodnu je zase povolit, ale za současné situace, která v diskusích na idnes.cz panuje, podle mého názoru, nemají diskuse smysl.

Je mi jasné, že mě řada čtenářů a i kolegů – blogerů, za tento postup „odsoudí“.

Budiž – jejich názor.

Možná ale, že nás, s uzavřenými diskusemi bude časem přibývat. „Smečka“ je totiž stále při chuti a je jen otázkou času, kdo z blogerů přijde na řadu po mně.

Všem slušným a „normálním“ diskutérům a čtenářům se omlouvám. Pro takové a pro jejich názory (a klidně i kritické, ale na úrovni…) je stále k dispozici můj mail v mé „kartě“ a okénko pro vzkazy tamtéž.

Pro ty, kvůli kterým situace dospěla tak daleko a kvůli nimž vlastně vznikl tento článek, pro ty, kvůli nimž se pod mými blogy rozhostí ticho, pro ty mám jen jeden stručný vzkaz – polibte mi prdel.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 2.4.2010 11:00 | karma článku: 5,12 | přečteno: 1452x