- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Měl jsem doma hromádku zeleniny a pár kuřecích stehenních řízků. Tak jsem si řekl, že z toho udělám takovou míchanici.
Tohle jsem našel v lednici
Maso, asi šest stehenních řízků, jsem si nakrájel na menší kousky, pórek na nudličky, papriku na trojúhelníčky, cibuli na „půlkolečka", rajská jablíčka na dílky. Nastrouhal jsem si kousek zázvoru a rozetřel asi čtyři stroužky česneku.
Vše je připravené...
Maso jsem si osolil, opepřil a smíchal s nastrouhaným zázvorem a rozetřeným česnekem. Potom jsem maso posypal asi třemi lžícemi solamylu a zase promíchal. Nakonec jsem promíchal maso s nakrájenou zeleninou a to všechno jsem umístil do pekáčku, vymazaného olivovým olejem.
Osolené a opepřené maso jsem smíchal se zázvorem a česnekem...
Maso je smíchané se zeleninou...
Směs je v pekáči připravená k pečení...
Dal jsem to péct do trouby na 200 °C a občas jsem to promíchal.
A je upečeno...
Opekl jsem si k tomu plátky brambor, což se dělá tak, jak vysvětluju - TADY.
Pili jsme k tomu červené víno a celkem nám to chutnalo. Vlastně nám to chutnalo moc. :-)))
Dalo se to jíst...
Detail...
Dobrou chuť i Vám.
Další moje recepty najdete po klikuní - SEM
Další články autora |
Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...