Jsem si ho skřípnul do zipu!!!

Ale už toho mám dost! Všelijaké ty komise EU neustále laborují nad tím, na co všechno vymyslet, popsat a přikázat normu, ale takový pravěký přežitek, jako je zip na kalhotách, to neřeší…

 

A přeci by si tato část našeho oblečení zasloužila tak velikou pozornost. EU přeci dbá o naše zdraví, kontroluje tam i toho, aby vyráběl věci takové, aby jejich užívání nebylo v rozporu s bezpečím uživatele.

A teď si představte situaci –

Spěcháte.

Chce se vám močit.

Hodně spěcháte.

Jste muž.

Vaše mužství, případně ten sáček k němu náležící (ten nejčastěji!!!) se zase nějak dostal ven z trenek, a je v těsném dotyku s látkou kalhot.

Berete za zadrhovadlo u zipu.

Tlačíte směrem dolů.

Řvete.

Tančíte.

Nadáváte.

Prosíte.

Protože jste velmi spěchali, hrozí, že se pomočíte.

Máte stále zapnuté kalhoty.

Bolest.

Mžitky před očima.

Otázky, které vám víří hlavou.

Jak veliké budou škody napáchané těmi malými zoubky zipu…?

Řvete.

Tančíte.

Nadáváte.

A komise EU? Nic, kašle na vás. Nikdo zodpovědný z komisí EU nevynalezne něco méně nebezpečného! To bude tím, že v čele takových komisí sedí asi samé ženské, kterým nedochází, že zipy u kalhot přímo ohrožují rozmnožovací schopnost ploditelů budoucích euroobčánků.

Je mi to jasné! Tak proto nosí muslimové většinou hábity, které stačí v případě potřeb jen vyhrnout. Žádné zoubky zákeřné, žádný křik, tanec, klení.

Tak proto nás jednou v té naší Evropě ti musulmani přečíslí!

Jedinou útěchou nám, evropským mužům, může být, že ty ženské nezodpovědné, co dnes sedí v čele všech těch komisí, co přehlížejí nebezpečí plynoucí z každodenního používání zipů u kalhot, budou mít jednou menší cenu, než dvě ovce a jeden velbloud…

 

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pondělí 10.2.2014 14:02 | karma článku: 26,21 | přečteno: 2106x