Jmenování vlády v dnešní den není náhodné…

Dnes si připomínáme nejen den justiční vraždy Milady Horákové, ale právě díky tomuto komunistickému zločinu si připomínáme i ostatní oběti komunistického zlořádu. A prezident Zeman to dobře ví…

.

Co se našeho pana prezidenta týká, své skutky plánuje hodně pečlivě. Sice se to někdy nezdá, ale i když učiní nějakou naprostou ptákovinu, je to z jeho strany vždy kalkul. Sice pro spoustu lidí nepochopitelný, nebo nepřijatelný, ale vždy z jeho strany „promyšlený“, viz veřejná kafilerní kremace rudých trenek.

Proto si myslím, že pan prezident moc dobře ví, v jaký den se rozhodl jmenovat novou vládu Andreje Babiše, podporovanou komunisty. Ne, nemohl tento ústavní akt udělat včera, nebo zítra, nebo pozítří – on si vybral s poťouchlostí sobě vlastní zrovna dnešní den. Nezdá se mi, že by k tomu měl nějaký racionální důvod, proč posazení komunistů na piedestal společenského vědomí o (znovu) nastolení jejich vlivu na vládu nad našimi životy, spáchal zrovna dnes.

Myslím si, že chtěl tímto skutečně odporným krokem vrazit facku hlavně tradičním pravicovým stranám, snad aby jim vmetl do tváře fakt, že se svými skutky a politickými počiny zrovna moc voliče neoblažují. To je sice fakt, ale vybrat si k takovému záhlavku zrovna den, kdy si připomínáme zrůdnost komunistického režimu v jeho nejkrystalizačnější podobě, pokládám já osobně ne jen za nevhodné, ale doslova za ostudné, nehodné státníka dnešní doby a naší země.

Přijde mi to podobné, jako by se soudce osobně dostavil ke dveřím rodičů zavražděného dítěte, aby se jim vysmál v jejich žalu a ujistil je, že vraha jejich dítěte omilostní.

Proč?

Protože může…!

Pan prezident se opět prokopal do dalšího patra pod dnem myslitelného.

.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | středa 27.6.2018 13:41 | karma článku: 28,72 | přečteno: 823x