Ježíši, tak už ty komunisty zakažte, nebo …

… nebo se alespoň přestaňte divit, že se chovají, jako komunisti! Nechal se po roce 1989 tenhle obskurní spolek v oběhu a v parlamentním procesu? Nechal, tak čemu se divíte…?

.

Už mě trochu unavují ty nářky některých politiků, zejména z pravicové části politického spektra, stran toho, či onoho skutku některého z Gottwaldových pohrobků. Nyní se aktuálně přetřásá „kauza“ komunisty Zdeňka Ondráčka, který se nedávno vydal za sobě rovnými, na samotný východ Ukrajiny. Byl tam slavnostně přivítán, popil, políbil, přikrčil, zalezl.

A ostatní politici šílí…

A proč, ptám se?

Čekal a čeká snad někdo od nějakého komunisty něco jiného? Čím přesně vyráží takovým chováním panu Kalouskovi, nebo ministru Petříčkovi dech?

Diví se někdo ptákovi, že létá…?

Komunisté, myslím „naše“ komunisty, se nikdy netajili svou vroucí láskou ke všemu, co byť jen vzdáleně „voní“ srpem a kladivem. Dodnes se scházejí v den výročí únorového puče u hrobu hromadného vraha Gottwalda. Dodnes si mnozí z nich utírají slzy, když si vzpomenou na dobu, kdy jejich partaj ovládala veškeré bytí a žití u nás, dodnes se netají snahou o třídní boj, třídní nenávist a o konečné vítězství nad kapitalismem a „vrahy z Wall Streetu“.

Všichni politici, co jich jen v parlamentu po Sametu bylo a je, od té doby až dodnes, každý den večer usínali a usínají a každý den ráno se budili a budí s vědomím, že komunistická strana u nás stále existuje, že nebyla postavená mimo zákon. Všichni věděli a vědí, že sami svou nečinností v tom směru umožňovali aplikovat na komunistickou stranu pravidla demokracie, čehož samozřejmě tato partaj využívala a využívá.

Tak čemu se, doprdele, furt divíte, jak můžete protestovat nad tím, že se komunista chová, jako komunista!? Proč jste vy všichni, dámy a páni politici, neprotestovali dříve, v době, kdy ještě šlo Ondráčka a spol. odeslat někam do oplocené rezervace, kde by se mohli komunisté leda tak sami navzájem třeba umlátit svými rudými knížkami?!

Drželi jste basu, hubu a mnozí skrytě i partu. Tu partu, které teď vyčítáte, že se chová způsobem sobě vlastním…

Že nám pan Ondráček na východě Ukrajiny udělal ostudu?

Komu?

Nám?

Vám?

Jim?

Až si odpovíte na tuhle otázku, tak zase můžete za sebe poslat na náměstí děti, aby za vás volaly po demokracii…

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 16.5.2019 15:19 | karma článku: 36,37 | přečteno: 1510x