Jeden den starého chudáka…

Na dnešek se obzvláště těším. V Bille bude od dneška v akci spousta nedůležitých věcí, a tak se dá čekat, že tam bude spousta nakupování chtivých bab…

 

Vždycky se ohromě bavím pohledy, které na mě ty socky sesílají, samy s plnými vozíky veteše a nepoživatin. Já, starej oplzlej chlap, ubohej rentiér na odpočinku, si do vozíku dávám ten nejdražší kaviár, nestarší a nejdražší vína, co tam mají, nejkvalitnější za studena uzenou šunku, a navrch něco husích jater.  Když pak stojím ve frontě u kasy, kde ty starý důry probírají nejlepší prášky na vysokej tlak, nebo ty mladší problematiku složenek a celkovou životní nespokojenost, za kterou povětšinou stojí mizernej manželskej sex, vybírám si tak, aby to žádné z nich neuniklo to největší balení nejkvalitnějších kondomů.

Při tom na ty mladší slizce mrkám a na ty staré vyplazuju jazyk.

Na oběd půjdu do Alcronu, pak si střihnu procházku centrem a zastavím se v některém z lahůdkářství, kde si koupím něco lanýžů.

Večer bude trochu smutnější. Jsem starý chlap, kondomy hodím do koše, šlehnu si nějaký ty bobule na ten vysokej tlak, a ani s večeří to nebude žádná sláva. Jsem vlastně chudák, musím se spokojit s nějakým starým vínem, smradlavejma rybíma vajíčkama, musím žrát prasečí prdel, co visela někde v nějakým špinavým komíně, a drůbeží vnitřnosti. Aby toho hnusu nebylo málo, zajím to houbama špinavýma od hlíny z toho lahůdkářství v centru Prahy.

Ale na ráno a vůbec na zítřek se zase těším, našel jsem ve schránce nový leták z Alberta… :-)))

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | pátek 14.3.2014 10:14 | karma článku: 21,53 | přečteno: 1349x