Janouškův pád na zádel? Co Vás nemá...

Vlivný lobbista a podnikatel Roman Janoušek je šokovaný a zklamaný, že na něj mají platit stejné zákony, jako na nějakého obyčejného člověka…

 

No, to jsou vám věci.  On, nadčlověk a kandidát na titul ředitele Zeměkoule by snad měl jít bručet za to, že mu nějaká nicka neuhnula z cesty. To je tedy skandál! Považte, že by snad na jeho konání měly platit stejné paragrafy a zákony jako na kdejakého sociála, co žije od výplaty k výplatě. Jak je vůbec možné, že si někdo dovolí určovat, jestli smí jezdit nalitej, jestli smí nebo nesmí svým vlastním vozem přejet, koho se mu zachce?!

Copak tady nejsme v kmotrstánu, o jehož vznik se tak obětavě zasloužil? Ale žádný strach, i kdyby se jeho šok a zklamání ze současného stavu neproměnily v radost z úplně opačného rozsudku po podání dovolání k Nejvyššímu soudu ČR, pořád platí, že do žádného vězení nepůjde. Má v rukávu eso všech šmejdů, co jich jen po Zemi chodí.

Zdravotní důvody.

To se u něj najednou zčistajasna objeví tu tenhle moribundus, tu tamten neduh, a bude nad slunce jasnější, že on je vlastně totální invalida, neschopný odsedět si byť jen týden. Možná se na jeho zdravotním stavu podepsala nějaká ta chemická substance, kvůli které mu jeho žena krátce po nehodě radila, že nemá v žádném případě dávat policii vzorek svých vlasů. Co já vím, tak třeba takový kokain, sviňa, totiž vydrží ve vlasech po čertech dlouho…

On je asi opravdu chudák nemocný.

Stejně jako třeba svého času takový podnikatel pan Pitr. Oba sice na první pohled srší zdravím, když na to přijde, tak mohou lyžovat od rána do večera, plavat až do zemdlení v křišťálových vodách všech moří, ale to je jen zdání zdraví. Na vězení zdraví nejsou ani omylem.

Všichni takoví lidé mají totiž jednu strašně vážnou nemoc, se kterou se opravdu v drtivé většině do vězení nechodí.

Mají prachy…

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | středa 24.9.2014 9:38 | karma článku: 38,45 | přečteno: 2249x