Jak si pan Putin močil do úst…

Musím se smát snaze prezidenta Putina ohromit svět. Věren obrazu hrdého geroje, vystoupil před národem a světem, aby ze sebe před prvním udělal ještě o něco většího borce, a před druhým o mnoho většího pitomce…

 

Putin přirovnal ve svém projevu o stavu Ruska Krym k Jeruzalémské chrámové hoře. Prý je toto území všem Rusům svaté.

 „Krym má (pro Rusko) sakrální význam. Tak se k tomu budeme stavět od teď navždy“ pronesl veliký Vladimir. V podstatě tím před svým národem plácá sám sebe po zádech, jaký je borec, že to s Krymem tak fajnově zmáknul. Přiznává tím, že oni tajemní zelení mužíčci, o kterých tvrdil v čase Krymské krize, že jsou dobrovolníky z řad Krymských občanů, byly ruskými vojáky. Ne že by to samozřejmě nebylo celému světu jasné od první chvíle, kdy se tito ufouni na Krymu objevili, ale je zábavné slyšet to s odstupem pouhých několika měsíců od samotného Putina.

Problém Vladimira Vladimiroviče je ten, že sice mluví ke svému národu a celému světu, ale v podstatě mluví sám k sobě. Když budu hodně vulgární, dají se tyto jeho řeči přirovnat k močení si do vlastních úst. Otázka tedy zní – lhal Putin v momentě, kdy se na Krymu buněčným dělením namnožili záhadní zelenáčci?

Nebo lže nyní? A nebo lže pořád…?

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 4.12.2014 15:14 | karma článku: 32,45 | přečteno: 1930x