Já těm Američanům opravdu nerozumím…

Nejen tím, že nevládnu angličtinou, ale hlavně tím, co se z USA dostává dál do světa. Na jednu stranu v této zemi vzplálo hnutí, které muže všech barev nutí skoro ke studu, na stranu druhou tam zrovna „frčí“ polonahaté modelky...

.

Myslím, že nejsem sám, kdo se tak zcela neorientuje v současnosti v asi nejvíce oblíbené společenské hře na Černého Petra, zvané Me-Too. Dámy v letech si asi někde šňuply něčeho, co jim zázračně vrací paměť a tak se jim najednou rozbřeskne, že ten a tamten muž ji kdysi, snad před třiceti, (možná před více, kdo ví…) lety zajel rukou pod sukni. Zajímavé na tom je, že tento neduh se týká výhradně mužů movitých a mužů, kteří by se měli nějakou volbou, nebo už jsou někam zvoleni, dostat na nějaký významný post.

Další zvláštní aspekt je, že se taková vzpomínka objeví dost často jako na potvoru zrovna těsně před jmenováním.

Podle logiky této kampaně, až dívčí války, kterou však nevedou většinou mladé dívky, ale už dámy v letech, by asi byl za prasáka a obtěžovače žen určen každý druhý až první muž na světě, který je heterosexuálního založení a tak, jak tomu bývá od nepaměti, někdy, byť ve vzdálené minulosti, prostě balil nějakou tu dívku. Kdo z nás, mužů, si někdy nehrál se sousedovic Andulkou na „doktora“, kdo z nás, mužů, to někdy kdysi nezkoušel na nějakou dívku polibky a třeba i dotyky, které se však na druhé straně nesetkaly s kladnou odezvou…?

Kdo z nás, mužů nedostal nikdy košem a to i ve chvíli, kdy už věděl, jak chutnají rty jeho vyvolené, nebo když už věděl, jestli se její ňadro vejde do dlaně, nebo do dvou dlaní…?

Jestli to americké pokrytecké šílenství půjde takhle dál, asi se budou muset Američané napříště rozmnožovat pouze laboratorním dělením buněk.

Abych se ale vrátil k perexu mého dnešního zamyšlení, na jedné straně razí současná americká společnost až neskutečně puritánskou cestu, na které je prý neakceptovatelné snižování ženy na pouhý objekt sexuálního chtíče. Běda když se muž podívá na krásnou ženu na déle než dvě vteřiny, na straně druhé ale v Mekkce módy, kterou americký New York bezpochyby je, oslavují módní trendy na rok 2018 a 2019 tím, že posílají na přehlídková mola doslova polonahé modelky s volně všem očím přístupnými ňadry, toliko znakem sexuální přitažlivosti představující pro většinu očí mužů doslova magnet, nebo mužské modely s pouhou změtí mušlí na penisu.

Tedy jedním dechem je všechno přestavující sex fuj, druhým dechem je všechno, zdůrazňující sexuální znaky, oukej.

 

Jak jsem psal již v nadpisu, já těm Američanům opravdu nerozumím…

.

Autor: Vladimír Kroupa | středa 19.9.2018 13:10 | karma článku: 35,93 | přečteno: 1518x