Hledá se atraktivní žena na pozici – doručovatelka/erosenka…

Časy jsou zlé. Česká pošta přišla vloni o nějakých 620 milionů korun, a je třeba tuto ztrátu nějak kompenzovat…

 

Jak známo, účel světí prostředky. Když jsou lidé tak blbí, že nejen že si v době internetu a mailů drze neposílají listovní zásilky, ale ještě k tomu kouří, musí se na ně od lesa. A to by bylo, aby si Česká pošta na nějaký ten dukát z této blbosti nepřišla…

Zaměstnankyně České pošty sice brblají, když musí povinně nabízet cigára, ale ty by se místo brblání měly spíše modlit, aby ta cigára zabrala. Vedení jejich (naší – státní…) společnosti totiž má v rukávu nejedno eso. Pokud záměr zalepit díru v rozpočtu prodejem cigaret nevyjde, přijde na řadu poskytování erotických služeb.

No, co se divíte? Zájem ze strany nadržených důchodců – klientů by určitě byl, peněz v tom kšeftě ukrytých je jako máku, většina zaměstnanců je ženského pohlaví, navíc doručovatelky by mohly poskytovat přímo eskort servis, kdyby mezi rozdáním složenek a pohlednic do schránek klidně mohly zvládnout uspokojit nejméně dva až tři movité důchodce v jednom domovním vchodu.

Při této činnosti ty nejzdatnější z nich mohou stihnout ještě prodat i pár jointů trávy vnukům eroticky naladěných dědů.

A to by bylo, aby na tom Česká pošta nevydělala!

V rámci restrukturalizace personálního vytížení by mužští zaměstnanci pošt přešli do pozic ochránců a řidičů pojízdných trafik a bordelů.  O poště se už dlouho říká, že je to vlastně jeden velikej bordel, teď by to bylo konečně oficiální!

Jen je mi líto těch řadových zaměstnanců pošty, včetně mnoha starších zaměstnankyň, o které už nebude ze strany nadržených klientů zájem ani v domovech důchodců. Ty čeká potupné propuštění.

Když to vezmu kolem a kolem, vlastně se ani moc nedivím, že pošťáci a pošťačky neodvádí svou práci tak, jak bychom si my, občas služeb České pošty využívající, přáli. Komu s tak neskutečně pošahaným vedením by se chtělo dělat do roztrhání těla...?

Myslím si, že z konání a plánů České pošty by si měly vzít příklad i ostatní státní instituce. Napadá mě celá řada státních úřadů a institucí, které jsou doslova plné vhodných kandidátek a kandidátů na podobnou práci, tak proč by na tom nešlo trhnout oficiálně nějakou tu korunu? Když ze sebe musí dělat pitomce v jednom státním zařízení, proč ne ve všech...?

P.S. - doufám, že chápete, že nemám nic proti řadovým pošťákům a pošťačkám, a že většina z Vás rozumí nadsázce...

 

 

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | středa 26.2.2014 8:35 | karma článku: 22,10 | přečteno: 1597x