Drzost rudých stvůr…

…nemá obdoby. Už zase bolševici lžou, už zase štvou lidi proti sobě. A už zase jim to prochází…

 

Když jsem si přečetl článek mladého bolševika Cvalína, nemohl jsem uvěřit svým očím. Jak je možné, že tento kovaný zarputilec doslova naplňuje podstatu trestného činu podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, a to docela veřejně?!

Jak je možné, že někdo smí veřejně oslavovat „Vítězný Únor“ z roku 1948, a jeho strůjce, Klementa Gottwalda, aniž by se mu dostalo ze strany státní úřadů demokratického státu stejného zacházení, jaké by jistě čekalo na každého, kdo by třeba veřejně oslavoval Křišťálovou noc, nebo Hitlera jako takového? Což nebyl Gottwald prokazatelným masovým vrahem, což jeho činnost neměla přímou souvislost s mučením, perzekucemi a vraždami spousty a spousty občanů této země?!

A další rudý nok – Jiří Vyvadil, který zcela nepokrytě oslavuje nástup „revoluce“ v Evropě. Doslova jásá nad možností svržení současných demokratických vlád a hospodářských, právních i dalších principů demokratických zemí, a to levicovými silami. Co takové levicové síly umí, to jsme si mohli na vlastní kůži zkoušet dlouhých čtyřicet let…

Což nejsou takové snahy, takové chování a takové propagace doslova protistátní? Doprdele, lidi, jak je to možné, což máme fakt tak krátkou paměť? Což jsme nemluvili se svými prarodiči, rodiči, o tom, jak to tehdy, po tom „slavném“ Únoru všechno bylo? Sice se nám dál líbí filmy typu Skřivánci na niti, nebo Všichni dobří rodáci, ale tím naše ctění pravdy a historických skutečností končí…?

Fakt necháme takovou rudou lůzu, aby beztrestně plivala na všechno, zač tolik lidí zemřelo?

To se opravdu už nemůžeme dočkat, až budeme zase povinně zpívat Internacionálu, až budeme mít zase hajzlpapír na příděl a rudé vlajky v oknech?

Fuj, to jsem se rozčílil!!!

 

Autor: Vladimír Kroupa | středa 25.2.2015 14:39 | karma článku: 38,14 | přečteno: 2349x