Doufám, že bude následovat zákaz všech soutěží Miss…

Odevšad se na nás valí zprávy o tom, že se chystá druhá, tentokrát celosvětová dívčí válka. Ta bude o tom, že ženám nebudeme smět říkat ženy, budeme s nimi muset chodit na jednu toaletu a nebudeme jim smět říkat, že jsou hezké...

.

A tak si říkám, když už – tak už!

Virus jménem Me- Too, který se úspěšně šíři světem, a který si už připsal po všech možných mužích – hercích a dalších „škůdcích“, na triko i sličné Grid Girls, neboli krásné dívky z dep velkých cen formule 1, by si měl naplánovat cestu na všechny soutěže Miss, co jich jen po světě je, a když už bude tam, měl by si zařádit i na přehlídkových molech mezi modelkami.

Pokud totiž něco absolutně snižuje čest krásných žen, jsou to právě soutěže Miss. Disciplíny, které z nich ukazují jen to, co je libé mužskému oku, přeci nemohou obstát v současné době běsnění vzrůstajícího feministického sebevědomí.

Co se modelek týká, tak tam je to ještě jasnější, žena je v jejich roli snížena na pouhý věšák na šaty, navíc nejeden mužský prasák při pohledu na jejich ladná těla zatouží tyto ženy sexuálně zprznit.

A tak volám, pryč se soutěžemi Miss a s modelkami!

Sice nevím, kde budou brát své spolunocležnice nejslavnější fotbalisté a co si počnou všichni ti magnáti, co strkají mraky peněz do oděvního a vůbec módního byznysu, ale to není moje starost.

Ani netuším, co si počnou ty tisíce a tisíce krásných, ale jinak nepoužitelných dívek, které si zvykly na vysoké zisky za své tělo.

Ale ani to není můj problém.

Důležité přeci je, že budou konečně spokojené všechny ty ošklivé stárnoucí fuchtle, ženské, které se z nedostatku vlastní vůle udělat něco se svým tělem a vizáží, mající přebytek sexuální frustrace, staly feministkami, bojujícími nejen za svá práva, ale za práva všech žen, proti nám, hnusným šovinistickým chlívákům – mužům, co jimi pohrdají.

Krása je přeci něco, co by se mělo zakázat, krásná těla a krásné tváře patří do pytlů od brambor, hlavně ať někoho při pohledu na hezkou holku nenapadne, že by s ní mohl být príma sex.

A tak velím, dívky, pardon, asexuální entity, do zbraně!!!

Začínáte vyhrávat nad zdravým rozumem, tak to chce neustávat a dokázat celému světu, jak obrovská také může být lidská hloupost…

.

 

Autor: Vladimír Kroupa | pondělí 5.2.2018 10:53 | karma článku: 43,41 | přečteno: 2948x