„Divočina“ v pražské Divoké Šárce…

Tenhle kousek přírody je, ač se to nezdá, přímo v naší matičce Praze. Vlastně až tam Vás doveze tramvaj č. 26. Berte to jako takovou malou vzpomínku na konec minulého léta.

 

Krásné divoké skály, potok, který by ale byl určitě hezčí a čistší, nebýt lidského vlivu a bohužel davy lidí jak pěších, tak na kolech. To všechno je území dnešní Divoké Šárky. V minulosti, kdy se ještě Praha neroztahovala až tam, musel to být doslova ráj. Tak pojďte, mrkneme se tam…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ty bílé tečky, to je rojení nějakých mušek, nebo snad komárů. Utíkali jsme raději hodně rychle...

 

 

Jsme blízko letiště, tak není divu, že občas nad hlavou hřmí přistávající a startující letadla...

 

 

 

 

P.S.- Vzhledem k tomu, že jsem si poměrně dlouhodobým zkoumáním ověřil, že do diskusí pod moje články přispívají z 99% lidé, kteří pravděpodobně trpí tu těžší, tu lehčí formou vrozeného, nebo časem získaného kretenismu (to nemyslím jako urážku, ale pouze jako medicínský termín), rozhodl jsem se (už poněkolikáté), že opět využiji svého práva a jediného biče, který na tato neslušná a drzá zvířátka mám, a na nějaký čas jim neumožním přístup do výběhu. Normálním čtenářům a diskutérům to vadit nebude, protože stejně do „mých“ diskusí většinou nechodili a ti zbylí, ať se klidně ze svých klecových lůžek jdou projít někam jinam .

Hezký den.

Doplněno dne 14.1.2011 -

P.S. č.2 : Vzhledem k tomu, že s textem výše uvedeným mají někteří lidé problém, rozhodl jsem se ho upravit a předkládám ho tedy znovu a v, jak doufám, srozumitelnějším znění. Vzhledem k znění kodexu blogera zde zanechávám i původní znění mého textu. Nyní už však tedy ,,nový" text:

... Vzhledem k tomu, že jsem si poměrně dlouhodobým zkoumáním ověřil (což je můj osobní názor, k němuž nemusí nutně dojít nikdo další), že do diskusí pod moje články přispívají z 99% lidé, kteří pravděpodobně trpí tu těžší, tu lehčí formou vrozeného, nebo časem získaného kretenismu (to nemyslím jako urážku, ale pouze jako medicínský termín), rozhodl jsem se (už poněkolikáté), že opět využiji svého práva a jediného biče, který na tato neslušná a drzá zvířátka mám, a na nějaký čas jim neumožním přístup do výběhu. Normálním čtenářům a diskutérům to vadit nebude, protože stejně do „mých“ diskusí většinou nechodili a ti zbylí, ať se klidně ze svých klecových lůžek jdou projít někam jinam .

 

Autor: Vladimír Kroupa | středa 12.1.2011 9:39 | karma článku: 20,55 | přečteno: 2105x