Co se děje v Rabštejně n/Střelou? Jde o UFO?

Se zájmem a znepokojením jsem vyslechl v rozhlase zprávu o podivných jevech v Rabštejně nad Střelou. Vím totiž o celé záležitosti asi víc, než většina lidí v naší zemi.

 

Shodou okolností v tom městečku žije jedna moje příbuzná a od ní mám několik informací, které mě, v souvislosti s tou rozhlasovou zprávou, tak trochu děsí.

V rozhlase (Radiožurnál, 31.3.10, v cca 20h 30min) se omezili na nic neříkající, údajně neověřenou zprávu, že na nebi a to prý jak v noci, tak ve dne, byly v Rabštejně n/Střelou pozorovány zvláštní úkazy. Celá záležitost je prý v šetření a další podrobnosti zatím nejsou známé. Co mě ale fascinuje, je skutečnost, že to byla jediná zpráva o tom všem, kterou jsem zaznamenal z oficiálních médií.

Já ale od své příbuzné znám trochu víc „podrobností“ a kdo zná trochu můj blog a mě, jako autora, tak ví, že se nebojím šťourat do vosích hnízd. Proto se nebojím říci nahlas, co vím, respektive, co jsem se dozvěděl od příbuzné. Jmenovat ji z pochopitelných důvodů nebudu, ani se nebudu vyjadřovat k podstatě jejího vztahu k mé osobě. To jen pro případné „šťouraly“, kteří by ze mě chtěli vymámit provokacemi něco, co říci v zájmu rodiny a bezpečnosti své příbuzné nehodlám.

Ale zpět do Rabštejna.

Vysoko na obloze se prý postupně objevují jasné světelné body. To začalo asi před týdnem. Vždy, jako by se přiblížily k vrcholu blízkého kopce zvaného „Na Šibenici“, který leží cca na západ od městečka. Ve chvíli poklesu těsně nad horizont vždy jakoby se zprudka zintenzivnila jejich záře a najednou zmizely. Nedá se prý poznat, jestli směrem nahoru, nebo dolů. Asi po dvou dnech se prý tato „aktivita“ přesunula i více na jih, nad starý židovský hřbitov.

Jenže to prý není vše!

Od chvíle, kdy se tyto „jevy“ poprvé nad Rabštejnem objevily, od té chvíle jakoby se prý část obyvatel „stáhla“ do sebe. Jakoby neměli tito lidé o nic zájem, s nikým nekomunikují a to dokonce ani v rámci rodiny. V okolí centra městečka, za podivných okolností, pošlo prý několik psů. Šlo vesměs o zdravá a celkem mladá zvířata a před úhynem prý jakoby se z nich doslova vypařila všechna energie. Další záhada tkví v tom, že prý kdykoliv se objevil nad městem onen zářivý bod, vždy došlo k poruše signálů mobilních telefonů – nehledě na druh operátora.

Lidi ve městě jsou prý značně nervózní, tedy alespoň ti, kteří projevují o své okolí zájem a neupadli do té zvláštní apatie. Řada lidí se prý pokusila hledat odpovědi na své otázky na obecním úřadě v nedaleké obci Žihle, ale bezúspěšně. Úředníci prostě mlčí s tím, že o žádných jevech nemají zprávy. Dokonce někteří lidé z Rabštejna požadovali vysvětlení na obvodním oddělení PČR v Manětíně – ale také bez úspěchu. Tam se prý dozvěděli jen to, že bylo podáno několik oznámení na podivné události v Rabštejně, ale vše je prý v šetření a nemohou tak být poskytovány žádné informace…

Hezké co? Jako by mně to připomínalo dobu, kdy naši politici záměrně zamlčovali pravý rozsah katastrofy v Černobylu…

Včera večer, vlastně jen chvíli před tím, než jsem vyslechl na Radiožurnálu tu ojedinělou relaci o Rabštejně, mi volala moje příbuzná. Plakala mi do telefonu a bohužel během našeho rozhovoru došlo k přerušení spojení. Snad zase díky těm „jevům“ – nevím.

Vím jen, že mi stačila říct, že se prý včera odpoledne ve městě objevila nákladní auta s vojáky, kteří s nikým nemluví a snad jakoby ani nevěděli, proč tam jsou. Prý vypadají také dost zmateně a jsou prý ozbrojení. Byla přítomnost armády ČR důvodem, proč se objevila ta krátká zprávička na Radiožurnálu? Čeho se oficiální místa bojí, proboha?!

Já nevím, ale tohle přeci známe snad jen z nějakých bláznivých filmů z americké béčkové provenience!

Tak se veřejně a na rovinu ptám – CO SE DĚJE V RABŠTEJNĚ NAD STŘELOU?!

Může mi někdo dát uspokojivou odpověď?!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

P.S. - Myslím, že tady už nemůže být nikdo, kdo by nepoznal, že šlo o APRÍÍÍÍLLLL

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 1.4.2010 8:15 | karma článku: 21,54 | přečteno: 3100x