Cherchez la Putin…

Všimli jste si toho také? Poslední dobou za všechno může Putin, a když ne přímo on, tak nějaký jiný RUS…

 

Přijde mi příznačné době, ve které se právě nacházíme, že se informace tak dlouho kroutí, až se pokroutí do potřebné formy a významu. Ještě před nedávnem si nikdo nedovolil z tragédie malajsijského letadla nad Ukrajinou vinit přímo Putina, a dnes už není tak těžké najít v médiích hlasy, které mu vinu za tento zločin jednoznačně připisují.

Ne nějakému debilnímu veliteli separatistů, co dostal do ruky hračku, ke které se neměl přiblížit ani na kilometr, ne nějakému všiváckému veliteli nebo politikovi z Ukrajiny, který snad dal k sestřelení onoho letadla rozkaz, vina je čím dál častěji kladena přímo na Putina. Někdejší poradce prezidenta Reagana a ředitele CIA,  Herbert E. Meyer, se k problému „Putin“ vyjádřil přímo tak, že by doporučoval Rusům, aby Putina z Kremlu dostali třeba s kulkou v hlavě.

Ve svém vyjádření pro server American Thinker doslova napsal –„Sestřelení malajsijského boeingu s téměř 300 civilisty bylo poslední kapkou a důkazem, že ruský prezident je „vážnou hrozbou světovému míru…“.

No, nevím, možná má pan Meyer informace, jaké má ve světě v této fázi vyšetřování celého incidentu nad Ukrajinou málokdo, koneckonců měl kdysi co dělat s CIA, ale i tak se mi takové přímé obvinění Putina ze zkázy letadla zdá přinejmenším přitažené za vlasy.

Dnes se objevily zprávy, že bezpečnostní společnost Hold Security odhalila prý zatím nejvážnější krádež internetových dat a hesel v historii internetu vůbec, a asi není pro nikoho překvapením, že stopy prý vedou … chvilka napětí – do Ruska!

Inu, kam také jinam, v dnešní době, ve které už vůbec není divné, že se důkazy vyrábějí klávesnicemi počítačů a zpravidla tak nějak…ehm… dodatečně…

Což o to, v Rusku byli vždy nadaní matematici, takže bych třeba té ruské stopě i věřil, jenže to bych nesměl zažít docela nedávno falešné důkazy, které například vláda USA šila takříkajíc „na míru“, a které v poslední době mají dohromady na svědomí více mrtvých (Irák, Sýrie, Libye, Majdan) než atomovka nad Nagasaki…

Teď už jen čekám, kdy na Putina praskne, že zastřelil Kennedyho, že pod postelí schovává Elvise, a že velí útočné podmořské základně v oblasti Bermudského trojúhelníku.

Nechme se překvapit, možná i sám Putin bude zanedlouho překvapen něčím, co prý spáchal, nebo bez vlastního přičinění spáchá…

Ne, Putin není beránek, ale není to rozhodně blbec. A pokud se někdo snaží světu namluvit opak, tak je obr-blbec sám…

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | středa 6.8.2014 11:52 | karma článku: 33,24 | přečteno: 1175x