Čerti se dohodli, jak zvelebí peklo. Pardon, Evropu jsem chtěl napsat…

Tak se nám v Německu dohodli na tom, jak zatočí s celou Evropou. CDU/CSU kancléřky Merkelové a SPD Martina Schulze si padly do náruče, protože je toho spojuje víc, než co by je rozdělovalo…

.

To, co je spojuje, je dokonalá vize Evropy padlé až na dno. Oba tito státníci, stojící v čele svých stran, už bezvýhradně ukázali, jak to myslí s obyvateli jak Německa, tak s obyvateli ostatních evropských zemí. Oba s hlavou v oblacích a v rauši zvaném konání dobra i přes odpor všech ostatních, našli konečně společnou řeč.

Byla to jen otázka času, kdy se shodnou, oba přeci mají tolik společného. Oba ve svých plánech požadují, aby ostatní evropské země, respektive jejich politici, poslouchaly na slovo vše, s čím německá Otčina vyleze na světlo boží. Jediné co je dosud rozdělovalo, byl nárok na to které ministerstvo, čili klasický boj o koryta a vliv. Sice mluví i o programových rozdílech, ty však podle všeho byly zcela marginální, konec konců najednou prý jde jen o „detaily“, které se snadno doladí.

Najednou…

Znáte to, jak se hádá Čech, Rus a Američan, v čí zemi jsou pitomější a zaslepenější politici? Jeden trumfuje druhého, druhý třetího a najednou všichni tři ztichnou. Víte proč?

Protože jde kolem chudák etnický Němec...

.

 

 

 

Autor: Vladimír Kroupa | středa 7.2.2018 13:29 | karma článku: 41,57 | přečteno: 2031x