...a neopovažujte se to házet na voliče…

„…neplačte, sami si za to můžete“ – známe z jedné z Cimrmanových her. Cimrman by čuměl, na koho všeho jeho slova sedí jako ona pověstná… zadek na hrnec…

 

To je nářku, to je podivu, že ti hloupí voliči neinteligentní poslali Kalouska s Fialou přesně tam, kam je chtěla spousta lidí poslat už dávno. Na obrazu zhrzenosti ODS a TOP09 je krásně vidět absolutní odtrženost jejich lídrů od reality. Oni si prostě v těch svých kebulích nedokážou vůbec srovnat, že lidé nejsou splachovací donekonečna. Tolik let úporně sázeli semena arogance a kašlání na skutečné potřeby voličů i celé naší země, a dnes se tito političtí dendrologové diví, co že jim to vyrostlo za plody.

Oni si vůbec nepřipouštějí, že by něco dělali v minulosti špatně, vždyť oni se přeci tolik obětovali (viděno jejich očima), zapřeli tolikrát slušnost a poctivost, tolikrát riskovali doslova vlastní svobodu, a co z toho?

Přijde si nějaký milionář ze Slovenska, který nemá na rozdíl od nich všech bezpečně ošéfované údaje o vlastní minulosti, rozdá pár koblih… a bum - bác.

Strany údajně pravicové pláčou nad výdělkem…

Oni si lídři ODS a TOP09 totiž vůbec nepřipouštějí chyby v přístupu k podnikatelskému prostředí (jehož mají být pravicové strany garantem), jsou slepí ke skutečnosti, že lidé už mají dost toho, nechat si čurat na lopatky. Tak dlouho si mysleli, že v rámci údajného pravicového zaměření mohou si dělat s touto zemí co chtějí, tak dlouho dávali na odiv propletenec kmotrů se státní správou téhle země, až došlo k potvrzení rčení, že žádný strom neroste do nebe.

A tak tu teď stojí jako zmoklé slepice, hudrují na úspěch druhých, místo toho, aby si připustili, že čas provařených ksichtů skočil. Když se nad tím zamyslím, tak si říkám, že paní Nagyovou seslalo naší zemi samo nebe. Nebýt jí a všeho, co vyšlo díky její kauze na povrch, kdo ví, zda by se spoustě lidí vůbec podařilo prohlédnout a uvědomit si, kolik toho bylo shnilého v naší zemi a v jejím vedení.

ODS a TOP09, v těchto volbách jste dostali (konečně!)účet za vaše konání, tak sklapněte a koukejte platit…

 

Autor: Vladimír Kroupa | pondělí 13.10.2014 12:05 | karma článku: 27,43 | přečteno: 1134x