A je to tady – komunisté a další rudí noci navrhují zavřít prezidenta Zemana…

Je to tak a ne jinak. Rudá garda opět vystrčila své neposedné parůžky ze svého sametem vystlaného pelechu a navrhuje v konečném důsledku zavřít prezidenta Zemana…

.

Jak jinak si mám vykládat návrh komunistického poslance Ondráčka a dalších poslanců (mimo jiné se pod návrh podepsali i jeho spolustraníci Vojtěch Filip či poslanci Vítězslav Jandák, Stanislav Huml (ČSSD), Zdeněk Soukup (ANO), Marek Černoch a Petr Adam (Úsvit-Národní koalice)), než jako jasný důkaz, že chtějí tito zákonodárci poslat našeho lidem většinou neoblíbeného prezidenta Zemana za katr?

V návrhu jde o to, že by tomu, kdo uráží hlavu státu, respektive jeho postavení a funkci, napříště hrozilo za spáchání tohoto staro-nového trestného činu i vězení.

Z toho mi jednoznačně vyplývá, že prvním, kdo musí být zákonitě za tento trestný čin odsouzen, musí být nutně sám pan prezident Zeman. Neznám totiž v naší zemi nikoho dalšího, kdo by hruběji pošlapával a urážel vážnost prezidentského úřadu a vše, co s touto funkcí ( v normální zemi...) souvisí, než právě náš současný prezident.

V tomto světle snad budu otcům – navrhovatelům tohoto jistě potřebného zákona, i tleskat.

Přidáte se ke mně…? :-)

 .

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | úterý 15.11.2016 13:43 | karma článku: 36,24 | přečteno: 1961x