A co když to bylo jinak…?

Událostí no.1 dnešního dne je asi bezesporu neodvysílání pořadu Jana Krause na TV Prima. Většina lidí za tím vidí skrytý zásah Hradu. A co když to bylo trochu jinak…?

.

Jak známo, v pořadu měla být omyta hlava prezidenta Zemana až na kost. Mimo jiných hostů se měl pořadu zúčastnit jak v současnosti nejpropíranější muž, totiž pan Brady, tak i jeho synovec, ministr kultury pan Herman.

Díl prý byl natočen, a pak šmitec.

Většina lidí, jejichž názory jsem měl možnost číst, nebo slyšet, má jasno – vedení TV Prima pořad zatrhlo, protože z nějakého zatím neznámého důvodu dostalo vítr z Hradu.

Hmm, nevím, a otázka je, zda vědět kdy budu. Nevím, hlavně co všechno v pořadu padlo, jaké výroky, kdo co řekl, co by mohl Hrad případně zažalovat.

Na druhou stranu se musím ptát, zda tam někdo ze zúčastněných neplácl něco, co by třeba postavilo celou šarádu okolo Hradu a pana Bradyho do takového světla, že by mohl nakonec Hrad slavit vítězství.

Jinak řečeno, zda pan Brady, nebo jeho synovec nevypustili před kamerou něco, co se nedalo z důvodu absolutního zničení myšlenkové linie celého rozhovoru vystřihnout, něco, čeho si během natáčení nikdo nevšiml, ale zpětně to někomu docvaklo, něco co by ukázalo na to, že pravda o údajném plánovaném vyznamenání pana Bradyho není na jeho straně, ale na straně pana Zemana…?

To by totiž byl pro spoustu lidí kardinální průšvih, kdyby snaha o glorifikaci (bez urážky) pana Bradyho a dehonestaci pana Zemana, vyzněla nakonec přesně naopak…

Upozorňuji, že s touto myšlenkou pouze spekuluji, že se prostě jen snažím na celou věc podívat i z druhé strany, protože si pokládám často otázku – „komu to prospěje?“

V tomto případě jde ale možná spíše o otázku – „komu by to mohlo uškodit…?“

.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kroupa | čtvrtek 27.10.2016 10:23 | karma článku: 36,78 | přečteno: 1855x