Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

To je najednou řevu. Nedávno jsme koupili kousek políčka, abychom nezemřeli jako bezzemci. Prodávali ti lidi, kteří si koupili chalupu v exekuční dražbě(obyčejnou vesnickou kuťu, ne palác) a aby to celé bylo jednodušší, tak i s kousky polí. Dřívější majitel na vše kašlal léta. Nám pak prodávající řekli, že je to v lánu a že to nějací jezeďáci obdělávají, aby se tam nesemenil plevel. Samozřejmě se trochu poptáme, kteří na tom hospodaří, možná dokonce babišáci, ale nevím. Stejně jim to necháme do nájmu a třeba nám za to pytel zrní dají nebo jinak vyjdou vstříc (třeba že můžem na jejich pole zakočovat se včelama). Jsem v klidu jako jiní majitelé, jsem ráda, že tam není bordel a najednou takového řevu. Účelovka jak prase.

9 8
možnosti
JC

To víte, zkoušeli to s korunovými dluhopisy, pak Čapím hnízdem a teď to zkoušejí s pozemky. Prostě levičáci se jen tak nevzdají. Vládli nám moc dlouho, takže si myslí, že tu vládu mají vydrženou.

10 2
možnosti
Foto

To je ovšem něco jiného. Pokud s Vámi uzavřou smlouvu, je to OK.

1 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik