Gábino proč jsi nezůstala Soukalová?

Po knize Jiná, v níž Gábina Koukalová očernila vše, co ji v životě provázelo následuje další díl trapného pokračování. Po boku manžela Petra Koukala a mediálně zdatného podnikatele Ivo Tomana se vydává na turné.  Divák VIP za 500.

Turné má název tři upřímné zpovědi, aneb co ještě nevíte.

Je v té nejlepší péči. Ivo Toman mj. vydal knihu Debordelizace hlavy. Myslím, že pokud v ní má nyní Gábina pěkně vymeteno, tento odborník ji jistě pomůže vše srovnat.

https://www.megaknihy.cz/rozvoj-osobnosti/57189-debordelizace-hlavy.html

Co ještě může být očerněné? Maminka jí nedávala dost mateřského mléka, tatínek nečetl dlouhé pohádky před spaním či některý z trenérů ji dostatečně nepochválil za pečlivé nalíčení?

Dokud byla svobodná, působila velice sympaticky. Pěkné děvče, usměvavé a rozhovory s ní byly vždy zajímavé.

Nyní, když je jasné, že se ke svému kdysi oblíbenému sportu již nikdy nevrátí se ochotní rádcové po jejím boku snaží ještě vydělat co jde. Je to ale jen smutné.

Trochu mi o připomíná turné Jiřího Kájínka. Možná se ti  2, či spíše 4  brzy spojí. Těch, co se rádi nechají oškubat se jistě najde dost.

Dostala se pomalu na úroveň Blesku a možná tam jako novinářka za pár let i skončí....

Zdroj:

https://sport.lidovky.cz/pet-set-korun-za-dalsi-pomluvy-gabino-nebylo-toho-ponizovani-uz-dost-1js-/nazory.aspx?c=A180903_182515_ln-sport-nazory_lar&

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vladimír Havránek | úterý 4.9.2018 11:36 | karma článku: 45,22 | přečteno: 12371x