Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J10a24n 55A52n91d77r73l89e

25. 7. 2020 1:36

prokazatelný fakt je, že pan prezident lže a nerespektuje zákony - to je hodně smutné poznání pro člověka, který chce být hrdým na Českou republiku...:-(

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Máte smůlu, pan prezident spává v noční košili.

0 0
možnosti
Foto

Docela by mě zajímalo, kterému ministerstvu připadne ta "čest" se za Zemana omluvit. Myslím, že nejlepší by bylo ministerstvo zemědělství, konkrétně někdo, kdo má na starosti chov skotu.

15 5
možnosti
Foto

Napsala jsem reakci na Váňu Marka. Byla zveřejněná, byla plusovaná, ale byla zmizena. Prostě není. Přitom u mě není ve smazaných, neměla jsem ban, ale příspěvek není. Sprosté, urážlivé výblitky trolla Hladíka tu stále jsou. Opravdu bych byla ráda, kdyby mi to někdo vysvětlil.

Ani bych se nedivila, když vysvětlením bude to, že mi bude smazán tanto příspěvek a já budu mít ban. ;-D

7 5
možnosti
Foto

I69v87a20n 27M21a52r77e39k

23. 7. 2020 6:53

Jes Ale udělal pane Poborský. Chtěl jste po omluvu zrovna tak jako já za toho Vasíila kterým jste mne jak vidím opakovaně i s "paní" Jandovou počastoval. holt ja se u nás říká na "hrubou díru hrubá záplata" . U vás a vám podobným , mi to nedělá sebemenší problém . . . . A s těmi dvěma "perlami"? Uvidíme.

0 0
možnosti

Jmenování profesorů prezidentem, chtěli tvůrci ústavy podtrhnout vážnost a prestižnost těchto vzdělaných osob, které ke jmenování navrhuje nejvyšší orgán university. Nepočítali s tím, že se stane prezidentem zapšklý a nerudný stařec, který je schopen si nejmenováním profesorů vyřizovat své osobní účty. Bohužel, stalo se.

19 5
možnosti
Foto

Ale víte, jaká to musí být rozkoš, když si inženýrek může vyšlápnout na profesora?;-);-D

9 1
možnosti

P95a26v50e38l 27B78e59ň47o

21. 7. 2020 14:34

Tak jak se to nyní vyvýjí v USA, tak brzy budou takoví Havránkové psát, že byl někdo příslušníkem CIA, FBI a podobně a byl u republikánů...a podobné hlouposti. Spíš si myslím, že jenom přeložil článek z NY Times a změnil jména na české reálie. Takový statečný hrdina. Protože nexistující STB a současná komunistická strana je FAKT největší naše ohrožení...panebože zvyšte KARMU...;-))

3 17
možnosti
Foto

A něco k věci byste neměl?

11 0
možnosti

Proč? Vy máte rád amorální lháře a podlé darebáky?

2 0
možnosti

Havránku, vem si kolo a jeď si vyčistit hlavu do Rakouska!

7 27
možnosti
Foto

Pardon, mělo být mínus!

1 1
možnosti

Lituji, ale Zemana považuji za prezidenta ČR a podle mě, prezident této republiky v žádném případě není povinen někoho jmenovat nebo podepisovat každý papír.

14 33
možnosti

(Ad Slavíček, 11:17)

Pane Slavíčku, z čeho Vaše přesvědčení vychází? Vy máte nastudovanou Ústavu a příslušné zákony?

Vás nezajímá stanovisko jediné instituce, která je oprávněna k výkladu práva - soudů? Tedy nezajímá Vás fungování právního státu?

Pokud se pan Zeman nemínil řídit právem, pokud nemínil "podepisovat každý papír", ač je to ze zákona povinen učinit, neměl kandidovat. Jak jednoduché!!

24 3
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik