Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Žili jsme už před 30 léty mnohdy v absurdistánu - bohužel Havlova "Láska a pravda nemůže zvítězit" a tak tady je mocnář Babiš se svou patolízalskou svitou a Zemanův senilní absurdistán graduje. Ovšem lidí musí být při smyslech, jinak se pobijeme.....

17 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

14 6
možnosti
RP

Karma, za takovej slint?8-o:-);-D

11 17
možnosti
JN

J46o35s37e21f 78N37i16k72l

21. 7. 2020 8:32

..antizeman, to je dobré téma, to vždycky zabere...

23 29
možnosti
MV

a kdo toto "tema" zivi, pane Nikle?

28 3
možnosti
Foto

Nesnesitelná lehkost presidentství Miloše Zemana. R^

24 4
možnosti
Foto

To má být reklama na MIlana Kunderu nebo Váš první článek?

3 10
možnosti
Foto

Tak mě napadlo, co kdyby třeba oddávající odmítl uzavřít sňatek, protože dle jeho názoru je ženich (nevěsta) nezpůsobilý(á).

30 5
možnosti
Foto

To může, když třeba zjistí, že jeden ze snoubenců je třeba nezpůsobilý k právním úkonům (případ Fajtla), nebo je nezletilý.

6 12
možnosti
JH

Je třeba zabít Sekala!:-)

1 6
možnosti
MV

Absolutní souhlas už s headlinem blogu.

14 3
možnosti
MB

Miloš je nepochybně postavou zajímavou. Potrvá nějaký čas, než bude objektivně vyhodnocen. Zdá se, že jeho povahové rysy z mládí jej doprovázejí stále. Vyčnívající, přemýšlivý mládenec, k nikomu nepatřící - Podobně v politice. Kdo chce uspět, musí se přidat a vyznávat. Dodnes mám pochyby o jeho levicové orientaci - Chápu jej, jako pragmatickou pozici. Vpravo již bylo obsazeno, seděl tam V. Klaus ...

Je zajímavé, že se mu daří držet čistou pověru - neúplatnosti. Není spojován s divokostí 90 let, evidentně tu špinavou práci za něj dělají jeho Melody boys. Osobní výsledky má, nicméně destruktivní ! Jako vyloučený člen KSČ, (okolnosti nejasné - zájem o dostudování VŠ), doslova ty padlé pokropil a obklopil se jimi. Příklad člověka, který beze Zbytku vlastní skoro celou Šumavu. Ten mu zaměstnával i jeho ženu, (sekretářka). Neuvěřitelný tah pragma bezohlednosti - Šlouf, mouřenín posloužil. Finanční machinace - Strana nesvéprávných občanů - Jako skořápka sponzorských darů ovšem dobrá ! I zajímavý vztah k jeho věrným - nenechá je padnout ! Kuriózní družina bezprověrkového rádo by kancléře, vztah otce - syna, s Ovčáčkem.

Miloš neváhá jít proti EU, NATO - Jako člen klidně porušuje snesení - Sankce na Rusko by zrušil, Krym přiděluje Moskvě a určuje ji kompenzace, které má vyplatit Kyjevu !? Podobně rozbíjí náš systém - Dává si tam ten prezidentský. Jeho nesmyslné boje - Peroutka, Ošťádal, Fait, Koudelka - K ničemu nevedou. Zejména v obrovském rozporu, kdy bez problémů porušuje Zákon ! První jmenován í Bureše do funkce ministra. Asi pokračování spolupráce, kdy mu levně předal celé součásti NH. Neuvěřitelné !, kdy mu dokonce veřejně slibuje udělení milosti - abolice ... !

pan Zeman - určitě zajímavý člověk. Nicméně k čemu ? Přínos ? S oblibou říkám podporovatelům - "A jaké vlastnosti by jste přenesli na svoje děti"? Odpovídám = Dále, od Hradu dále ... :-)

33 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
41 2
možnosti
MB

Ještě jsem nikdy neslyšel, že by Hanibal - Cesar, o svém vojsku prohlásil, že jsou to "Břídilové!. Adolfa v jeho zoufalství v bunkru, zase naprosto chápu. Tak se vyjadřuje naprostý šílenec ... :-)

9 2
možnosti
JV

S odstupem nejhorsi prezident v EU ! M.ZEMAN ten posledni ;-(

10 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 4
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2093x
62 let, hodně zájmů, hlavně cestování. Mám moc rád Rakousko, pro jeho přírodu, srdečné lidi, rozmanitost a pohodu. Jinak kolo, lyžování, četba, biatlon a dokumenty.

Seznam rubrik