Zastavme vymývání mozků našich dětí!

Před časem mě rozpálil doběla projekt nazvaný ,,Muslimové očima českého školáka,, A ještě vcíce mne naštvalo, že celá tahle nechutná propaganda islámu se děje pod záštitou Ministerstva školství !

Nelenila jsem a našla si stránky tohoto projektu. V sekci ,,napsali o nás,, je pár superlativních názorů v tom smyslu, jak je přínosné pro naši mládež dozvědět se o islámu pravdu nezkreslenou médii, či xenofobními názory většinové společnosti.Jenžer nejen z jejich stránek ale i z rozhovorů s pár kantory, kteří měli tu možnost se přednášky zůčastnit vím, že se jedná o naprosto nevyvážený pohled. Vše je zaměřeno na přesvědčování dětí, že Islám je náboženství mírumilovné, že muslimské ženy nejsou v žádném případěš nuceny se zahalovat, nýbrž tak činí dobrovolně a dokonce v souladu z modou. Násilí páchané ve jménu Aláha je naprosto pominuto, a pakliže nějaké zvídacé dítko položí otázku na toto téma je odbyto tvzením, že jde jen o pomlouvačnou kampaň médii a xenofobních nepřátel islámu. Je nabilední, že v rámci své sluníčkářské kampaně dětem nečtou příkazy proroka Mohameda o stínání hlav a podřezávání nevěřících!

Jsem zděšena z toho, že něco takového se mohlo do našich škol vůbec dostat! Školství, minimálně to základní a střední by mělo bát prosto jákéhokoliv ovlivňování dětí ať už církevního či politického! Jsou ve věku, kdy jsou přístupny přejmout názory jiných, pakliže se tito tváří jako autority a nechat se zmanipulovat velmi snadno. Na druhou stranu dnešní děti jsou na netu schopny si vyguglovat prakticky cokoli a záběry vraždících muslimů jsou na netu dosti běžné pokud vcíte kde je hledat!

Přesto, nebo právě proto si myslím, že tento projekt  je velmi nebezpečný a jako takový by měl bát okamžitě zakázán!!!

Nebo snad chcete aby se z našich dětí stali bojovníci džihádu?!

Islám podle mého názoru je ideologie velmi zrůdná a v našich zemích nemá co dělat. Muslimská komunita u nás se neustále rozrůstá a s ní i drzost muslimů. Stačí navštívit Teplice. Rozebírat tady šátkovou aféru paní Šabatové je zbytečné, článku na toto téma již bylo dost.

Nicméně si uvědomme, že šátky to začíná a šariou končí!!!

Pokud s mým názorem souhlasíte je možno připojit podpis pod petici 

http://www.petice24.com/petice_podporujici_zakaz_projektu__muslimove_oima_kolaka

Autor: Vladimíra Antošová | neděle 7.9.2014 19:57 | karma článku: 35,44 | přečteno: 2076x
  • Další články autora

Vladimíra Antošová

Epilog

13.3.2016 v 10:49 | Karma: 11,30

Vladimíra Antošová

Tak si to shrňme

12.3.2016 v 11:09 | Karma: 20,87

Vladimíra Antošová

"Audiarur et altera pars"

22.11.2015 v 9:59 | Karma: 34,20